יעוץ אדריכלות

• פותח הנושא goldi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עומדת לפני שיפוץ בית ואני מתענינית על המלצות של מעצבת פנים או אדריכלית עדיף עם נסיון.
כל מי שיש לה המלצות אני אשמח לתגובתכם. תודה!!

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
יש לי מישהי בבני ברק, אם עוזר לך.

• הוסף לסימניות
מכיר אדריכלית ומעצבת פנים מיוחדת מאוד,
עשתה לאחיין שלי עבודה ברמה לא נורמלית.
נחמה וינברג 052-7670010

• הוסף לסימניות
באזור המרכז אני גרה בפ"ת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;948978:
מכיר אדריכלית ומעצבת פנים מיוחדת מאוד,
עשתה לאחיין שלי עבודה ברמה לא נורמלית.
נחמה וינברג 052-7670010

היא גרה באלעד

• הוסף לסימניות
גם לי יש המלצה על משהי מעולה מאלעד
מבינה את הראש של הלקוח. מביאה הדמיות תלת מימד מצוינות מראש- כך שאת יודעת על מה בדיוק את הולכת, מנצלת כל שטח ויש לה קו נקי במיוחד
ללי מלוביצקי 054.8451808

• הוסף לסימניות
1. יש לי אחות מוכשרת מאד אמנם בתחילת דרכה אבל כדאי לנסות אותה צרפתי כרטיס ביקור.
2. אם את מחפשת מישהי עם ניסיון אמליץ לך על יהודית שביט תכננה לנו את הדירה בצורה יוצאת מן הכלל טעימה מזה תקבלי באתר שלה כאן (בית גרינשטיין) בדף הבית יש את הפרטים שלה.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדרה;949016:
גם לי יש המלצה על משהי מעולה מאלעד
מבינה את הראש של הלקוח. מביאה הדמיות תלת מימד מצוינות מראש- כך שאת יודעת על מה בדיוק את הולכת, מנצלת כל שטח ויש לה קו נקי במיוחד
ללי מלוביצקי 054.8451808

מצטרפת להמלצות, היא מקסימה

• הוסף לסימניות
מיכל ריסנברג בברכפלד אלופה ובת של אדריכל ערית בני ברק
יש לה גישה למרכז
שווה לשאול
08.9742686
אדריכלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה