יעוץ -בחיפוי קרמיקה מעל לשיש-למבינות בענין

• הוסף לסימניות
@רותי וינברג היקרה
אולי את תוכלי לעזור לי
יש לי קרמיקה במטבח מעל לשיש ולאט לאט מתחיל ליפול...(כבר נפל לי יותר ממטר)
אני צריכה להחליף קרמיקה ואני אשמח לשמוע ממך מה הולך היום? מה פרקטי? ולא יקר
היה לי עד כה ריבועים קטנים של 15*15 ס"מ בגווני השמנת
אני רוצה משהו שיתנקה בקלות וגם יוסיף במראה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יעזור מאד אם תעלי תמונה של המטבח הקיים
בגדול מאד נחמד לחפות באריחים גדולים כך שיש מינימום חיבורים- לסגנון מודרני נקי
אם המטבח יותר קלסאי- אבנים קטנות יותר כמו בריקים חלקים בצורת חומה/ מדליונים וכדו' יכולים מאד להוסיף, אפשר עם תוספת של רובה מנוגדת לצבע האריח מה שמבליט את צורתו.

אבל באמת שבלי תמונה אין דרך לעזור כאן

ומומלץ לבדוק שנפילת האריחים היא רק מהדבקה לקויה ולא מתזוזות הקיר וכדו'
תבדקו אם יש מקומות בעיתיים גם בחיבורי השיש/ הארונות

• הוסף לסימניות
יעזור מאד אם תעלי תמונה של המטבח הקיים
בגדול מאד נחמד לחפות באריחים גדולים כך שיש מינימום חיבורים- לסגנון מודרני נקי
אם המטבח יותר קלסאי- אבנים קטנות יותר כמו בריקים חלקים בצורת חומה/ מדליונים וכדו' יכולים מאד להוסיף, אפשר עם תוספת של רובה מנוגדת לצבע האריח מה שמבליט את צורתו.

אבל באמת שבלי תמונה אין דרך לעזור כאן

ומומלץ לבדוק שנפילת האריחים היא רק מהדבקה לקויה ולא מתזוזות הקיר וכדו'
תבדקו אם יש מקומות בעיתיים גם בחיבורי השיש/ הארונות
תודה על תגובתך המהירה
איך אני פונה אליך בפרטי?
אני רוצה לשלוח לך תמונה
ואני לא מנויה.....
אשמח אם תשלחי לי ואחזיר לך
אין מילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה