התייעצות יעוץ בלימוד מקצוע

• הוסף לסימניות
שלום!
ביתי בכיתה י"ב וכרגע עומד על הפרק ענין לימודי המקצוע.
הכיוונים שמענינים אותה ולפי אבחון תעסוקתי הראו שמתאימים לה: תכנות או תחום החשבונאות (חשבות שכר+הנה"ח/ יעוץ מס)
בשקלול הנתונים של מעלות וחסרונות הוחלט שהמתאים ביותר מבין האופציות הוא חשבות שכר+הנה"ח 1,2,3.
השאלות שלי הן:
א. האם העבודה מחייבת 8-9 שעות או יש מצב לפחות מזה?
ב. אם בסופו של דבר השעות תהיינה כמו בתכנות, אני לא אתחרט שהיא לא למדה תכנות?
ג. לאיזה מקצוע מבין הנ"ל יש ביקוש רב יותר?

• הוסף לסימניות
השאלות שלי הן:
א. האם העבודה מחייבת 8-9 שעות או יש מצב לפחות מזה?
ב. אם בסופו של דבר השעות תהיינה כמו בתכנות, אני לא אתחרט שהיא לא למדה תכנות?
ג. לאיזה מקצוע מבין הנ"ל יש ביקוש רב יות

א. ממש לא מחייב 8-9 שעות. מכירה כאלה שעובדות 6, ואפילו פחות.
ב. ראי סעיף א'
ג. תלוי מאוד באיזור מגורים. מה שחשוב לשים לב שברוב המקרים העבודה בתכנות דורשת גם נסיעה מחוץ לעיר, דבר שמצוי הרבה פחות בהנה"ח.

אגב, אם מתאים לה תכנות מבחינת האתגר והחשיבה, יכול להיות שקצת תשתעמם בהנה"ח. חשבות שכר קצת יותר מעניין, אבל עדיין לא מאתגר מספיק כמו תכנות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אי אפשר להשוות את הלימודים.
הלימודים של תכנות במקרה של תכנות רגיל הם כל היום,
במקרה של תכנות מתוגבר הם כל היום וכל הלילה בלי נשימה.
אבל חשבות שכר + הנ"הח שזה אומר בעצם מסלול ניהול עסקי -
(ממה שאני יודעת בסמינר הישן לפחות זה מסלול ניהול עסקי שכולל חשבות שכר + הנ"הח 1 2 3 + מזכירות ועוד כמה דברים קטנים אולי. זה זה מסלול מעולה ומוביל להשמה מהירה בד"כ.)
הלימודים במסלול הזה מאוד מאוד נורמליים ושפויים.
יש לפעמים עומס אבל יש גם תקופות רגועות
ובכללי זה ממש בסדר הרבה יותר מתכנות. (יודעת את כל הנ"ל מחברות)
לגבי העבודה, זו גם עבודה יותר רגועה מבחינת השעות.
לגבי הביקוש - לחשבות שכר + הנ"הח אני חושבת שיש ביקוש גבוה. לתכנות זה מאוד תלוי.
על המשכורות חשבת?

• הוסף לסימניות
אה, והרבה הצלחה!!!!
זו תקופה לא קלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה