מידע שימושי יעוץ בענייני שידוכים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מפרסמת עבור חברה.
אני מתלבטת מאד בשידוך מסויים ומחפשת רב שמבין ועוסק בענייני שידוכים שיהיה אפשר להתיעץ איתו בנושא חשבתי שאולי הרב נחום דיאמנט, ידוע לכם אם זה מקובל? אם כן, איך אפשר לפנות אליו?
מישהו התנסה?
אשמח לכל עזרה בנושא!

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לרב נחום דיאמנט בענייני שידוכים כל ערב בין 23:00 ל- 00:00
רק קחו בחשבון ש...כמה צפוי כמעט תמיד תפוס... :)

בהצלחה ושיהיה בקלות ובשמחה מה שלא תחליט!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לרב משה אינהורן מנהל הסמינר.
וגם לרב יחזקאל מנת שמתעסק הרבה בעניני שיגוכים.

שמעתי גם על כאלה שהתיעצו עם הרב שטיין.

• הוסף לסימניות
הרב שמחה כהן עונה לטלפונים ביום שישי בין 14:00 ל- 16:00

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על הרב עמנואל תהילה

• הוסף לסימניות
המספר של הרב אינהורן לא מחובר ואני זקוקה לזה די בדחיפות
אשמח לעזרה
אפילו כתובת בשביל לחפש..

• הוסף לסימניות
יש את הודיה יעקובוביץ, ממליצה מאוד.
אבל אין לי את המספר :(

• הוסף לסימניות
יש את הרב יונתן אבר
היא באור ישראל בפתח תקוה והיום בירושלים בישיבת היכל יצחק
גר ברמות 06 בירושלים

• הוסף לסימניות
זה אשכול ישן ולא רלוונטי הקפצתי רק בגלל שאני צריכה את המספר של הרב אינהורן.

תודה לכולם סודר כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה