יעוץ בעניני עגלות תאומים

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד מפג אריה (הייתי, כעת היא במחסן כבר כמעט שנה...) היה בדגם החדש שלה שנקנה לפני כמעט שלוש שנים, מושב אחד רגיל ואחד רחב יותר לאח "הגדול" ובכ"ז היא עדיין היתה צרה ועברה כמעט בכל דלת, הולכת נוח על המדרכה ומתקפלת לגודל די קטן. היא קלה הרבה יותר ממקלרן ומהבייבי ג'וגר וסחבה לי מצויין.

מומלצת.

• הוסף לסימניות
האם הריפודים של בייבי גוג'ר נשלפים לכביסה?

• הוסף לסימניות
פג אריה מעולה קלה ונוחה לניוד ומדרגות
קנינו ביד 2 במצב חדש ממש ב700 ש"ח

• הוסף לסימניות
למי שהתעניין:

המחיר של הבייבי ג'וגר סיטי מיני בארץ הוא 2000 ש"ח ומעלה

בארה"ב המחיר הוא בסביבות ה-400 $

אם יש לך מישהו שיכול להביא לך משם - עדיף. שמעתי הרבה המלצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;472971:
למי שהתעניין:

המחיר של הבייבי ג'וגר סיטי מיני בארץ הוא 2000 ש"ח ומעלה

בארה"ב המחיר הוא בסביבות ה-400 $

אם יש לך מישהו שיכול להביא לך משם - עדיף. שמעתי הרבה המלצות.

צריך לקחת בחשבון שאין אחריות על עגלות שמיובאות באופן פרטי.

• הוסף לסימניות
איזה דגם של הבייבי גוג'ר מומלץ, חוץ מהמיני?
(הכי פחות מגושם הבא בתור..)

• הוסף לסימניות
מה עם האיה בייבי, לא מתאים לסטייל...? פשוט המחיר שלה יותר הגיוני היא עוברת במעברים קלילה, נוחה
+ שירות תיקונים אולי לא הכי מעוצבת.

• הוסף לסימניות
איה ביבי זה אותו רעיון של מקלרן. אני מתכננת לקנות יד שניה ואין אותה ביד שניה משום מה.
מקלרן יד שניה ואיה ביבי חדשה אותו מחיר. זה הענין.

• הוסף לסימניות
איה בייבי הרבה יותר קלה ונוחה ממקלרן, (השתמשתי בשניהם)
הבעיה היא שהגגונים שלה מאבדים מאוד מהר את צורתם (כל קיפול נוסף של העגלה גורמת לכך)
ואז זה נראה מאוד מיושן ולא יפה.
כיום יש לי את מאונטן באגי - עגלה חזקה נוסעת בקלילות מדהימה, השתמשתי בה יותר משנה ועכשיו ב"ה שוב התחלתי להשתמש בה, המושבים נוחים לילדים ממש מגיל 0 עד שנתיים פלוס,
הבעיה היא: כבדה במדריגות, לא נכנסת למעליות צרות.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהגגונים שלה מאבדים מאוד מהר את צורתם (כל קיפול נוסף של העגלה גורמת לכך)
כיום יש לי את מאונטן באגי - עגלה חזקה נוסעת בקלילות מדהימה, השתמשתי בה יותר משנה ועכשיו ב"ה שוב התחלתי להשתמש בה, המושבים נוחים לילדים ממש מגיל 0 עד שנתיים פלוס,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;473399:

לגבי המעליות: אנחנו מכניסים את הרגליים הקדמיות פנימה (אפשר לנעול אותן במצב הזה) ומקפלים את הידית כלפי מטה - ונכנסים. במעליות צרות במיוחד אני מרימה מעט את העגלה קדימה.

• הוסף לסימניות
מישהוא מכיר את העגלה הזו עגלת אחים של ביבי סייף?
היא נראית לי נורא קומפקטית וטובה

קבצים מצורפים

• 432244_tenderblack.jpg
    KB 197.5 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אגב, למישהו יש נסיון עם הבייבי ג'וגר דגם מאקרו (לא מיני)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה