יעוץ בעריכת קליפ לשיר

• הוסף לסימניות
איזה קטע אני יכולה להכניס כאשר בשיר יש מנגינת קישור
ללא מילים ?
נ.ב אני יודעת שאפשר לשים קליפ של תוים או נוף מסוים שקשור לשיר
אבל אני מחפשת עוד רעיונות יותר מקורים
תודה .

• הוסף לסימניות
שאלה מידי פתוחה, צריך להכיר את החומר, ולחפש רעיונות הקשורים לנושא.
אולי תנסי למקד יותר את השאלה, במה מדובר וכדו'.

• הוסף לסימניות
אפטריסטים - יכולים להכניס טקסט הקשור לשיר, כך מרויחים עוד משהו מענין...

• הוסף לסימניות
תודה רעיון נחמד
אני גם אפטריסטית.

• הוסף לסימניות
אני בעד לחתוךךךך.
לא עוד הצטעצעויות נבובות באפטר,
לא עוד מערכות תווים משמימות,
קטע קישור נטול קשר כדאי להעלים או לקצר בצורה אלגנטית כמובן.

ברכותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;633856:
אני בעד לחתוךךךך.
לא עוד הצטעצעויות נבובות באפטר,
לא עוד מערכות תווים משמימות,
קטע קישור נטול קשר כדאי להעלים או לקצר בצורה אלגנטית כמובן.

ברכותי

את מן הסתם לא ממש מבינה במוזיקה.
בשיר מן הסתם יש לקטעי הקישור משמעות מוזיקאלית
התפקיד של העורכת זה לתת להם גם משמעות חזותית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr31;633860:
את מן הסתם לא ממש מבינה במוזיקה.
בשיר מן הסתם יש לקטעי הקישור משמעות מוזיקאלית
התפקיד של העורכת זה לתת להם גם משמעות חזותית!

אינני נוקט בעמדה ספציפית, אך בקליפ אולי המשמעות חזותית אפשרית וקצרה, ואולי היא ארוכה ומשעממת, אבל למיטב ידיעתי גב' נצנץ נושמת מוזיקה על בסיס יומי, ככה שפשוט אפשר לקרוא שוב את התגובה שלה...

נ.ב. לגבי חומר המילוי באמת שאפשר למלאת בטקס או בנושאים קשורים, אך אם זה באמת ארוך אל תתביישי לחתוך, (כמובן שאני יוצא מנקודת הנחה שאת יודעת לחתוך ולקצר מוזיקה בצורה שלא ישימו לב לכך).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אינני מכיר את גב נצנץ
וצר לי אם זלזתי בכבודה.
אינני מכירה את השיר הספציפי
אבל אם את מבינה במוזיקה
את ודאי יודעת שיש קטעי קישור שפשוט חבל לוותר עלהם
בגלל שהעורכת לא מצאה דרך למלאות אותם בצורה מענינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה