יעוץ: בקניית כורסא סלונית

• הוסף לסימניות
התקציב: כ-1500 ש"ח.

צבע:

בחיפוש כאן, נראה שהמנוסים ממליצים על צבע כהה
למרות הרגשת הכבדות והעומס, אך מבחינת נקיון ופרקטיות - הוא מומלץ ביותר.
לעומת הבהיר, המרשים והקליל יותר.

לאחר שעבר זמן, אשמח לשמוע לגבי אלו רכשו בהיר, אם עדיין הם ממליצים עליו, או שהוא גורם להם למעמסת יתר בשמירה על מראה נקי ואיסטטי לאורך זמן.

חומר, יצור, מחיר
וכן, בכל חנות ממליצים על חומר שונה: עור, סקאי או בד
ויש המסבירים את המחיר בכך שיש תוצרת סינית, איטלקית, ישראלית
המחירים שונים ובלתי ניתנים להשוואה.

וכן, יש שאומרים שההדום נשבר מהר, והוא לא מומלץ כלל.

ההצעות לכורסא עם הדום:
1950 ש"ח, 1000, עור אמיתי - 1450, עור -3,500, עור- 2,900 ש"ח, בד - 2200

ההצעות לכורסא בלי הדום:
1000ש"ח, 1250, 2500

מי שרכש או ברר על כך בתקופה האחרונה,
ויכול לשתף או להמליץ על: חברה, סוג החומר, עם הדום/בלי, מחיר
נשמח לשמוע.

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 7 שנים בהיר של רילקסון עלה בסביבות 2000

המערכת שלה וגם ההדום במצב מעולה
הריפוד עור נראה היום זוועת עולם
בגלל שיינו צריכים לנקות בלי סוף העור הלך ונשחק
ומתקלף לגמרי
אם היא לא הייתה כל כך נוחה היינו מזמן זורקים אותה

נראה לי שאם היה לי אותה בכהה היא נראית עכשיו מצוין

• הוסף לסימניות
גם אני לא ממליצה על בהיר.
יש לי ספות עור בצבע שמנת, והעור ממש נשחק מהניקיון, כמה שאני משתדלת לעבוד בעדינות.
נהיו פסים מעצבנים על כל הספות.
ברור לי שכהה, הגם שהיה נשחק גם הוא מן הסתם עם הזמן, לא היה בולט כ"כ.
ובכל מקרה, לא היה צורך לנקות אותו כ"כ הרבה.

• הוסף לסימניות
אם קונים בהיר - אז רק דמוי עור!
מחזיק מעמד והניקוי הוא פשוט וקל,
בניגוד לעור שפולט חומרים במהלך הזמן ומשחיר את הקצוות,
בדמוי זה לא כ"כ קורה.

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג לגבי היצרן (ישראלי, איטלקי, סיני),
וסביבות המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;809317:
אם קונים בהיר - אז רק דמוי עור!
מחזיק מעמד והניקוי הוא פשוט וקל,
בניגוד לעור שפולט חומרים במהלך הזמן ומשחיר את הקצוות,
בדמוי זה לא כ"כ קורה.

אשמח אם תגלי לי איך את מנקה.
כי לי יש ספות בהירות מבד - דמוי עור הפוך (כמו זמש), והניקוי תמיד משאיר לי פסים

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין דמוי עור, לעור תעשייתי.
דמוי עור הוא בד, לעומת הסקאי שהוא כמו עור לגבי מראה וניקוי.

ההבדל הגדול בין העור לסקאי הוא בבלאי (העור הוא הרבה יותר חזק, והסקאי נקרע ביתר קלות)
ובזיעה. הסקאי לא נושם, מאד מזיעים עליו.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד כאלה שממליצים על ספותבהירות דמוי עור בדוווקא?

• הוסף לסימניות
לי יש ספות עור בהירות - לא ממליצה בכלל!!!!
קשה לנקות כל הזמן אחרי כל כתם, וגם הקצוות משחירות מצבע העור.
רק כהה!!
כנ"ל גם לגבי סקי - זה נשחק הרבה יותר מהר ומקבל גוון אפרפר, כל יצא לי לשמוע וגם לראות.

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש כבר 5 שנים מערכת סלונית 3+1+1 לבודד יש הדום, זה איטלקי חברה מוכרת מאד- נראה לי ניקוליטי אבל זה שוה כל שקל! נראה חדש חדש!!! (והיא מארחת בלי סוף!!) הצבע כחול כהה.

יש לזה חסרון אחד-לא רוצים לקום ממנה!!!

• הוסף לסימניות
ספת עור מנקים עם קרם גוף
במקרים ממש קשים סבון לגוף-נוזלי דרמפון וכו' ואח"כ שימון בקרם גוף ששומר על העור(הסבון מוריד את השומן של הנגיעות)
בזמנו היה לנו ספת עור בהירה-הבעיה הייתה שהחיבורים לא היו מעור אמיתי ולכן זה היה במצב טוב חוץ מהחיבורים שנקרעו וכו'
כרגע יש לנו ספות עור שחור-שהיו בשימוש הרבה שנים
המצב מצוין אבל גם בזה יש שחיקה של הצבע מה שמחייב צביעה וחידוש(עם משחת נעליים כמו שהומלץ פה בפורום.)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לנו ספה מבד חום בהיר, והוספתי לה (אצל הרפד) כיסויים מאותו בד (יציב וקשיח כזה)שאפשר לשלוף ולהכניס למכונה ויוצאים כמו חדשים, מחזירים אותם על הספות, והספות בפנים לא מתלכלכות וגם בחוץ נראה נקי וחדש תמיד (יש לי אותם כבר 5 שנים ויש ילדים קטנים שעולים וקופצים עליה 10 פ' ביום והכל בסדר גמור.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;809737:
להורים שלי יש כבר 5 שנים מערכת סלונית 3+1+1 לבודד יש הדום, זה איטלקי חברה מוכרת מאד- נראה לי ניקוליטי אבל זה שוה כל שקל! נראה חדש חדש!!! (והיא מארחת בלי סוף!!) הצבע כחול כהה.

יש לזה חסרון אחד-לא רוצים לקום ממנה!!!

מעור או מסקאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;809847:
ספת עור מנקים עם קרם גוף
במקרים ממש קשים סבון לגוף-נוזלי דרמפון וכו' ואח"כ שימון בקרם גוף ששומר על העור(הסבון מוריד את השומן של הנגיעות)
בזמנו היה לנו ספת עור בהירה-הבעיה הייתה שהחיבורים לא היו מעור אמיתי ולכן זה היה במצב טוב חוץ מהחיבורים שנקרעו וכו'
כרגע יש לנו ספות עור שחור-שהיו בשימוש הרבה שנים
המצב מצוין אבל גם בזה יש שחיקה של הצבע מה שמחייב צביעה וחידוש(עם משחת נעליים כמו שהומלץ פה בפורום.)
בהצלחה
קרם גוף וכד' טוב לתחזוקת הספה כשהספה מלוכלכת מילדים זה לא עוזר...
וכן גם אני לא ממליצה על הבהיר. היום כבר הייתי קונה כהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה