יעוץ בקניית מצלמות וידאו

• הוסף לסימניות
אני עובדת בסמינר עד היום עבדנו עם מצלמות מיני DV
עכשיו צריך להתחדש,
האם מומלץ מצלמות עם כרטיס זיכרון? (אני יודעת שכן אבל....)
בקלטת יש את הגיבוי הכי טוב לחומר לאחר שמעבדים אותו
ולאחר שנתיים ויותר רוצים שוב את הגלם.
האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מצלמות מקצועיות עם כניסת נייק ויציאת אוזניות
וכמובן HD אבל קומפקטיות.
תודה מראש לכולם. ;)

• הוסף לסימניות
TM900 של פנסוניק
גיבוי טוב ניתן לעשות גם בדיסקים קשיחים אמינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;879251:
TM900 של פנסוניק

קשה לסמוך על הבנות שיעשו גיבוי נכון,
ומה שאני מבינה צריך להחזיק קשיח רק בשביל גיבוי?
כמה שוקל בערך שעה של הסרטה הכי איכותי בכרטיס? בקלטת זה בערך 12 ג'יגבייט

• הוסף לסימניות
משקל הוידיאו תלוי בפורמט ההקלטה ורזולוצית הוידיאו. המדיה שעליה נשמר החומר אינה רלוונטית למשקל.
היום הקודקים איכותיים מאד, ויודעים ליצור איכות מעולה במינימום משקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;879251:
TM900 של פנסוניק

גם אני מתעניינת.
מה מחיר המצלמה שהמלצת עליה?

• הוסף לסימניות
כנראה שבסוף נקנה את המצלמה פנסוניק X900
האם מישהו שמע על הדגם הנ"ל
אני יודעת שיש כניסה לנייק ויציאה לאוזניות והכי חשוב
פוקוס ידני ממש אמיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה