יעוץ בקניית פאה

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש נסיון עם פאה -- גילי (של גלית אטליה) או גולדן (של סלון הפאה)
איזה מהם יותר טובה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי הדגם הספציפי הזה של גלית איטליה, אבל יש לי את לאורה טאלנטי שלהם ולמרות כל ההשמצות ששמעתי עליהם מפה ומשם הפאה מעולה! יש לי אותה כבר כמעט 5 שנים ואין סיבה להחליף.

• הוסף לסימניות
הגילי נקראת יותר טובה, והיא גם יותר יקרה.
הקטע בפאות שזה גם עניין של מזל, כי כל חתיכה יש לה את השער שלה.

קופצת על הנושא:
יש לי פאת גולדן צבע 6 למכירה, פאה מעולה! נלבשה פעמים בודדות בלבד.
במחיר טוב, בגזרה ישרה(מתאימה לכובע) בתוספת "babyhair"/
לפרטים ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
לי יש את הגולדן של סלון הפאה כבר 3 שנים מאד מרוצה! אני בדרך לקנות עוד אחת

• הוסף לסימניות
לי יש שני פאות גילי של גלית איטליה.
ובאמת צריך ליפול על חתיכה טובה!
אבל יש להם שרות טוב.
אחת מהפאות היתה חתיכה לא טובה והם החליפו לי אותה (אחרי חצי שנה)לפאה חדשה מהממת!!!!!
פאת גילי של גלית אטליה היא הפאה הכי טובה אצלם (ד"א-עבדתי אצלם, אז אני יודעת)
כמובן שיש אצלם את הפאות בעבודת יד של בוטיק, אבל הם מאוד יקרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;793275:
הגילי נקראת יותר טובה, והיא גם יותר יקרה.
הקטע בפאות שזה גם עניין של מזל, כי כל חתיכה יש לה את השער שלה.

קופצת על הנושא:
יש לי פאת גולדן צבע 6 למכירה, פאה מעולה! נלבשה פעמים בודדות בלבד.
במחיר טוב, בגזרה ישרה(מתאימה לכובע) בתוספת "babyhair"/
לפרטים ניתן לפנות באישי.

למה את מוכרת את הפאה?

• הוסף לסימניות
התחתנתי עם 3 פאות וזה ממש מיותר לי....
ואני יכולה לציין שזה פאה עם שיער מעולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה