יעוץ בקנית מקדחה - גברים, עזרתכם!

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות מקדחה לשימושים ביתיים: תקיעת נברשת בסלון, מדפים בקירות, מתלים לתיקים וכדו'.
מצאתי שני דגמים בהנחה,
אבל לפני כן - אני בכלל לא יודעת איך נקרא מה שאני צריכה: מקדחה? פטישון?
איך החברה? והמוצרים המצורפים? ומה עדיף לצרכים הנ"ל?
(אני לא יכולה להוועץ בבעלי, כי זה הולך להיות מתנה :) )
תודה על כל יעוץ!

קבצים מצורפים

• מקדחה.png
    KB 172.6 · צפיות: 40
  • פטישון.png
    KB 176.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
את צריכה 'מקדחה' וממש לא 'פטישון' :)
לענ"ד 600W זה לא מספיק, כי אם הוא יתקל בקיר קצת עקשן, המכשיר יתחמם מאוד מהר וכו' וכו'.

לגבי שאר הפרטים, יבואו המומחים..

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבעלי לפני שנתיים וחצי מקדחה די פשוטה עלתה לי זול מאוד (150 ש"ח)
לא זוכרת את החברה (הקופסא בצבע כתום - לבן)
והיא עובדת מעולה!!! הוא משתמש בה די הרבה גם לכריכת ספרים וגם לכל סוגי התיקונים בבית מה שכן היא מחוברת לחשמל ולא נטען...
אם יש לך אפשרות כספית הייתי ממליצה ללכת על הבוש או משהו בצבע ירוק נראה לי קוראים לזה אסקי....
ברור שהם יותר חזקים רק שזה מתאים למי שמשתמש שימוש יומיומי..

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שביקשת עזרה רק מהגברים... אז סורי שהתערבתי.... :)

• הוסף לסימניות
המחיר של הנ"ל: 259 ש"ח המקדחה, ו-279 ש"ח הפטישון.
ההפרש ביניהם הוא 20 ש"ח בסה"כ, ולכן לכאורה למה לא לקנות את המוצר השווה יותר - פטישון. אלא אם כן יש במקדחה מעלות שאין בו?
וכן, לא ידעתי שמקדחה יכולה לעלות גם זול, וודאי שאני מעדיפה לא להוציא סכום גדול מדי על מוצר סתם,
האם יש סיבה להשקיע במקדחה יקרה יותר, כשהשימוש הוא ביתי לגמרי?

• הוסף לסימניות
לכן הדגשתי, למרות שעלה לי זול היא עובדת מעולה!!!
בנינו איתה סוכה, מדפים, ארונות, תיקונים שוטפים, כריכת ספרים, הרכבנו מיטת תינוק ומיטת מעבר וכו' וכו'....
אני לא חושבת שפטישון זה משהו שימושי, זה רק הגברים ידעו לענות.... בכולופן לא אני...

• הוסף לסימניות
פטישון!
יש מקדחות שזה משולב בהן ועל זה אני ממליץ, אין מה להשוות את הקדיחה בפטישון למקדחה הפטישון חוסך בהרבה מקרים את המאמץ במיוחד בקירות ממ"ד ואזורים עם רצועות בטון, כללי לגבי החברה של המקדחה היה לי ניסיון לא טוב איתם ואני מדבר על שימושים בייתיים.

מה שיש לי כיום זאת מקדחה/פטישון מהסוג הבא ואני בהחלט מרוצה, מצד שני היא עולה כפול.

• הוסף לסימניות
זאפ חסום לי,
אבל התקרה של התקציב שלי הוא 250-300 ש"ח.
האם במקדחה שצירפתי משולב פטישון? (סליחה שאני לא מבינה את הנקרא, כתוב שם איפהשהוא "פטיש")
היתרון שאני יכולה לראות במקדחה הזאת על פני הפטישון שמצורף לה תיק ממש יפה (כשלפטישון אין תיק בכלל), ושהפטישון הוא פשוט מ-כ-ו-ע-ר :)

• הוסף לסימניות
בהנחה שהתמונות מוצגות באותו סדר אצל כולם השניה כוללת פטישון.
וכן הוא מכוער אבל כלי עבודה טוב ויפה עדין לא שמים בויטרינה.

• הוסף לסימניות
אבל התקרה של התקציב שלי הוא 250-300 ש"ח.

אם זה המחיר...
נראה לי שיש מקדחות בתוך קופסא מסודרת , נראה לי יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
יש לי בבית מברגה אימפקט של בוש שגם קודחת ברטט
היא מעולה לקירות רגילים
בשעת הצורך אני מלווה מגמח פטישון ואין מה להשוות בנוחות (גם מול מקדחה רגילה)
הקדיחה חלקה וטסה
אם יש לך תקציב לכי על פטישון
אין לי מושג חברות
בגמח אצלינו יש מקיטה

• הוסף לסימניות
פטישון, בדרך כלל, לא יכולל אפשרות של מברגה, כי המנוע שלו חזק יותר.
מקדחה נורמלית לעולם לא תהיה נטענת כי אין לבטריה מספיק כח.
לקדיחות בבטון תמיד כדאי פטישון ולא מקדחה.
וזה כולל כמובן, קדיחות בתיקרה.
אז האמת, שיותר מקצועי, פטישון ומברגה בנפרד. ויותר זול אבל הרבה פחות יעיל, מקדחה הכוללת מברגה.
הפרמטר החשוב ביותר הוא ההספק שיהיה גבוה מה שיותר כדי להקל על קדיחה בבטון.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לצורך קידוח בקיר כלל לא ממולץ משהו עם נטען, רק מחובר לחשמל.
לשימוש לא מקצועי = שימוש לא יומיומי, אין צורך להשקיע הרבה, אני יש לי בבית מקדחה שקניתי ב150 ש"ח ומשתמש עם זה כבר שנתיים+.
נכנסים לטמבור הקרוב לבית, ומבקשים מקדחה טובה וזולה.

מה שכן, בכל מצב כשקונים משהו שמתחת להגדרת 'מקצועי', יש לשים לב שהמכשיר לא יתחמם.

• הוסף לסימניות
אם בעלך מבין ואוהב כלים מקצועים אז תקני את הפטישון (השני).
הוא הרבה יותר כלי (המקדחה צעצוע על ידו). והרבה יותר חזק. והרבה יותר מרשים (היפה מבחינתך זה הצורה החיצונית אבל הגברים רואים את הכלים המאסיבים והקשיחים כהרבה יותר יפים (פוזה)).

• הוסף לסימניות
קניתי לבעלי בסוכות מברגה (עם ראש מתחלף למקדחה)
של חברת הנטר HUNTER ב 300 ש"ח מעולה. חזקה.
נטענת. עם שתי בטריות.

• הוסף לסימניות
הבעל אומר-
השאלה- מהם הקירות בבית, בטון או קירות רגילים?
אם אילו הם האופציות- העדיפות לפטישון (שווה את ה20 ש"ח) בפרט שהם נותנים גם פוטר שמתאים להברגה, על אף שלעולם זו לא תהיה מברגה, אבל אעפס... משו.

• הוסף לסימניות
אין על פטישון הוא קודח הכי טוב בקירות.
איך יכול להיות כל כך זול פטישון רק ב279 ש"ח כי זה דווקא חברה מאוד טובה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון בוש ומקיטה אבל החברה HYUNDAI לא רחוק מבוש ומקיטה.

• הוסף לסימניות
שימו לב לגובה הוואט חשוב ביותר.

כשסיפרתי לאחי שעבד הרבה שנים ב - ר.. א. בהרכבת ארונות ורהיטים שמישהי מצאה מברגה של מקיטה ב 150 או 200 שקלים הוא צחק ולא האמין לי.
כשבדקנו ביחד את המפרט של המברגה גילינו שהיא מתאימה להברגת ברגים בכונן מחשב או דברים מעין אלו...

אז שימו לב ואל תתפתו למחירים נמוכים בצורה לא הגיונית.

אגב, לגבי מה שכתבתי למעלה על מברגת Hunter הוא המליץ לי עליה בפה מלא מנסיון. כמובן לשימושיים בייתים נרחבים אבל לא לקידוח משמעותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה