אתם צודקים אבל לבית מספיק המקדחה הזאת אחד שהוא בעל מקצוע אז הוא צריך יותר חזק.נכתב ע"י רותי בן שימ;1156892:שימו לב לגובה הוואט חשוב ביותר.
כשסיפרתי לאחי שעבד הרבה שנים ב - ר.. א. בהרכבת ארונות ורהיטים שמישהי מצאה מברגה של מקיטה ב 150 או 200 שקלים הוא צחק ולא האמין לי.
כשבדקנו ביחד את המפרט של המברגה גילינו שהיא מתאימה להברגת ברגים בכונן מחשב או דברים מעין אלו...
אז שימו לב ואל תתפתו למחירים נמוכים בצורה לא הגיונית.
אגב, לגבי מה שכתבתי למעלה על מברגת Hunter הוא המליץ לי עליה בפה מלא מנסיון. כמובן לשימושיים בייתים נרחבים אבל לא לקידוח משמעותי.
מניסיון אצלי רחוקה שנות אור.נכתב ע"י WEN;1156888:דבר ראשון בוש ומקיטה אבל החברה HYUNDAI לא רחוק מבוש ומקיטה.
נכתב ע"י trew;1156951:מניסיון אצלי רחוקה שנות אור.
נכתב ע"י GolanArt;1157103:רבותיי! נהנתי מאד לקרוא את כל מה שכתבתם וקראתי מילה מילה!
משעשע! תאמינו לי...
אבל יש לי שאלה: בשביל מה הזעתי להקים לכם פורום בניה ושיפוצים?
טוב, פעם הבאה לשאול שם!
עכשיו לעניינינו: תגובה 25, היא התגובה היחידה הנכונה לגמרי.
להשוות יונדאי למקיטה/בוש זה כמו להשוות קורקינט למרצדס...
יונדאי, מין הראוי שתמכר בכפר השעשועים! וכמו שאמר (בתגובה 25) גוש ברזל...
אם את אוהבת את בעלך, אל תיקני לו את הצעצועים האלו, אפילו אם הוא מתכונן לקדוח חור אחד!
פטישון, זה עוד יותר גרוע לקנות מחברות כאלו, ולא אחת שמענו על פטישונים
כאלו שהעלו עשן אחרי קידוח שניים...
אסקי, זה סביר ויכול להיות שזה גם בסדר לבית.
בלאק אן דקר, צעצוע מעט פחות זבל מיונדאי.
בוש ירוק, מצויין לשימוש ביתי, כחול זה כבר מקצועי.
מקיטה, אין סידרה ביתית, רק מקצועית.
דוולט, סדרה מקצועית בלבד, אבל מעט יותר זול ממקיטה ובוש, ושווה ומעלה באיכות.
ויש עוד חברות. עכשיו את מבולבלת... מה עושים?
תשובה: אם יש לכם קירות בלוקים ולא טרומי, לכי על מקדחה רוטטת.
בוש ירוק, או אפילו מקיטה בסביבות 400 ש"ח.
אם יש לכם קירות טרומיים, תעברו דירה!... או שתקחו פטישון מהגמ"ח, אבל לא לקנות זבל! כלומר לזרוק כסף לזבל...
נכתב ע"י רותי בן שימ;1157190:את שלי לא הזכרת.
מה להסיק מזה??...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים