יעוץ בקשר ללקוחות

• הוסף לסימניות
בין שבוע לחודש.

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן לקוחות בוחרים תמונות?:)
הנה התחלתי....

• הוסף לסימניות
לא עד שהם מקבלים בפועל,
אלא עד שהם מקבלים תמונות מעובדות לבחירה

• הוסף לסימניות
את לא אמורה לעבוד הרבה על תמונות לבחירה
קצת מיון ואולי תיקוני קלים שיועילו להתרשמות ראשונית
אני פותחת הכל ברואו מתקנת WB חשיפה טיפה חידוד בקיצור מה שאפשר לתקן קבוצת תמונות יחד
טיפה מעלימה חצובות ע"י שריפה נקודתית (עם המברשת של תיקוני חשיפה)
הכל לוקח לי חצי שעה ואני שולחת באותו יום או יום למחרת
יש כאלו שמלכתחילה שולחות אחרי 3-4 ימים
יש כאלו שיש להם סטודיו קטן שדורש יותר עבודה ויש כאלו שלוקחות מחירים יותר גבוהים ויכולות להרשות לעצמן לעבד בשלב הראשוני יותר

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה צלמות שעבדתי איתם.
יש כאלו שמתקתקות ענינים ושולחות באותו יום או למחרת וזה הכי נחמד(:
ויש כאלו שנסחב להם שבועיים וזה....):
ואין צורך לשלוח תמונות מעובדות אולי אחד מכל סט להתרשמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1035086:
תוך כמה זמן לקוחות בוחרים תמונות?:)
הנה התחלתי....

הוצאת לי מהפה חח....

---

אצלי אני שולחת לבחירה תוך יום - יומיים (טעימה ראשונית מקבלים עוד באותו היום בדר"כ...)
ואחרי זה - זה תלוי בבחירה של הלקוח....יש כאלה שלוקח להם המממממוווןןןן זמןןןן לבחור...
מהרגע שמחזירים לי את הבחירה - בערך שבוע. (אם זה לא אלבום דיגיטלי.)

• הוסף לסימניות
אצלי כמו רחלי, בדכ' שולחת באותו יום, ומרגע הבחירה שבוע +-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;1035076:
תוך כמה זמן אתם מביאים תמונות ללקוח?

לפי מה שסגרת עם הלקוח לפני הצילום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1035114:
אצלי כמו רחלי, בדכ' שולחת באותו יום, ומרגע הבחירה שבוע +-

תמיד עדיף להגיד יותר (שזה יקח יותר זמן) ולהקדים מאשר ההיפך
זה יכול ליפול לך על שבוע מאד לחוץ כמו ערבי חגים, לג בעומר או שמחה משפחתית וכך את יוצאת מכוסה
את גם יכולה לקבל את התמונות ולגלות שאחת התפשלה וצריך הדפסה חוזרת...
אני אומרת שבועיים לאלבום רגיל וחודש לדיגיטלי

• הוסף לסימניות
תמונות לבחירה אני נותנת על דיסק בסיום הצילומים, בלי שום עיבוד! (רק בתוספת חותמת מים כמובן)
מקציבה ללקוחות חודש לבחירה ומזמן הבחירה חודש (בדכ זה פחות) ובזמני לחץ יכול לקחת גם יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1035238:
תמונות לבחירה אני נותנת על דיסק בסיום הצילומים, בלי שום עיבוד! (רק בתוספת חותמת מים כמובן)
מקציבה ללקוחות חודש לבחירה ומזמן הבחירה חודש (בדכ זה פחות) ובזמני לחץ יכול לקחת גם יותר

יש לך סטודיו גדול?
בסטודיו קטן לפעמים זה לא שייך לתת בלי עריכה, את לא מסננת?

• הוסף לסימניות
גדול זה יחסי את יודעת.. :)
לא נראה לי שהסטודיו שלי גדול מאד
וכן, בהרבה מהתמונות לבחירה רואים את החצובות וכד', אני מסבירה ללקוחות שהתמונות לפני עריכה וזה יראה אחרת אח"כ

• הוסף לסימניות
אני שולחת במייל תוך יום יומיים ללא עריכה , והלקוחה יודעת את זה, אני רק מסננת מה שלא רלוונטי וקורפת כמה תמונות של ראש וכו שיהיה יפה ומוכן וכתוב לי בחוזה שבחירת התמונות יעשו תוך שבוע ואני מתחייבת להם עד חודש
מי שבוחרת אחרי הרבה זמן אני לא מחייבת לה לחודש וכד אלא מתי שזה מוכן

• הוסף לסימניות
אני אומרת שאת התמונות לבחירה אני מעלה תוך שבועיים (בפועל זה בד"כ לוקח יומיים-שלושה). זה כולל אצלי סינון חזק (מבערך 200-400 עד ל60-90. משתדלת לתת עד 80 תמונות לבחירה).
לא אומרת להם תוך כמה זמן לבחור, אבל אם לא בוחרים הרבה זמן, אני מורידה את התמונות מהאתר ואומרת להם שכשיהיה זמן יגידו לי ואעלה מחדש לשלושה ימים.
אחרי שבחרו משאירה לי חודש-חודשיים (תלוי בחבילה) לעיבוד, עיצוב, הדפסה ואיסוף מהפוטו. לפעמים זה לוקח מעט זמן, אבל בד"כ זה כן סביב חודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1035580:
אני אומרת שאת התמונות לבחירה אני מעלה תוך שבועיים (בפועל זה בד"כ לוקח יומיים-שלושה). זה כולל אצלי סינון חזק (מבערך 200-400 עד ל60-90. משתדלת לתת עד 80 תמונות לבחירה).
לא אומרת להם תוך כמה זמן לבחור, אבל אם לא בוחרים הרבה זמן, אני מורידה את התמונות מהאתר ואומרת להם שכשיהיה זמן יגידו לי ואעלה מחדש לשלושה ימים.
אחרי שבחרו משאירה לי חודש-חודשיים (תלוי בחבילה) לעיבוד, עיצוב, הדפסה ואיסוף מהפוטו. לפעמים זה לוקח מעט זמן, אבל בד"כ זה כן סביב חודש.
די כמוך.
בדרך כלל מעלה לבחירה מוצש אבל כתוב לי בהסכם שבועיים אבל אף פעם לא לוקח שבועיים זה פשוט שם עם במיקרא יוצא לי לצאת לחופםש או משהוא כזה.
מעלה ל5 ימים לבחירה.
אומרת חודש לאלבום בסיסי וחודשיים לאלבום מעוצב (לפעמיים לוקח פחות אבל לא פחות מ2-3 שבועות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה