נכתב ע"י צילומית;1035086:תוך כמה זמן לקוחות בוחרים תמונות?
הנה התחלתי....
נכתב ע"י מתענינת;1035076:תוך כמה זמן אתם מביאים תמונות ללקוח?
נכתב ע"י eg;1035114:אצלי כמו רחלי, בדכ' שולחת באותו יום, ומרגע הבחירה שבוע +-
נכתב ע"י הלו קיטי;1035238:תמונות לבחירה אני נותנת על דיסק בסיום הצילומים, בלי שום עיבוד! (רק בתוספת חותמת מים כמובן)
מקציבה ללקוחות חודש לבחירה ומזמן הבחירה חודש (בדכ זה פחות) ובזמני לחץ יכול לקחת גם יותר
די כמוך.נכתב ע"י רבקה.;1035580:אני אומרת שאת התמונות לבחירה אני מעלה תוך שבועיים (בפועל זה בד"כ לוקח יומיים-שלושה). זה כולל אצלי סינון חזק (מבערך 200-400 עד ל60-90. משתדלת לתת עד 80 תמונות לבחירה).
לא אומרת להם תוך כמה זמן לבחור, אבל אם לא בוחרים הרבה זמן, אני מורידה את התמונות מהאתר ואומרת להם שכשיהיה זמן יגידו לי ואעלה מחדש לשלושה ימים.
אחרי שבחרו משאירה לי חודש-חודשיים (תלוי בחבילה) לעיבוד, עיצוב, הדפסה ואיסוף מהפוטו. לפעמים זה לוקח מעט זמן, אבל בד"כ זה כן סביב חודש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים