יעוץ בקשר למכשיר סלולרי

• הוסף לסימניות
יש לי את הנוקיה של סלקום שמתקפל לשניים (נמכר לפני כשנתיים וחצי שלוש) בתוכנית של 70 שח לחודש, 2500 דקות. (על המכשיר נשארו עוד שני תשלומים של 25)

ועוד מכשיר של סלקום סמסונג טאצ תוכנית של 60 שח 1200 דקות והמכשיר עוד 14 תשלומים של 20 מתוכם 5 חודשים זיכוי מלא.

הבנתי ששני המכשירים האלו לא תומכים ברשת של גולן, האם שווה לי לעבור לתוכנית החדשה שלהם ב35 שח לשנתיים כאשר אני צריכה להוסיף גם את עלות הסים +מכשיר= כמה מאות לכל קו, (אני מדברת על נוקיה C2 כי אני לא רוצה את הסמסונגים הזולים יותר, מידי צעצוע בשבילי)

מה המחיר של נוקיה C2?
איפה הכי זול לקנות אותו בבני ברק?

תודה מראש לכל העונים !

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לנוקיה 2720? יש לי אותו גם, את בטוחה שהוא לא מתאים לגולן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1238223:
את מתכוונת לנוקיה 2720? יש לי אותו גם, את בטוחה שהוא לא מתאים לגולן?

כן. זה המכשיר.
הבנתי מגולן שהמכשרים הכשרים שתומכים ברשת שלהם זה נוקיה C2 ושני הסמסונגים הפשוטים שעולים 150-200 ש"ח

אם יש לך מידע אחר אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
גם את הטאצ? כמה עולה? איפה בב"ב?

• הוסף לסימניות
פנו למייל שבחתימתי ואתן לכם מספר טלפון של מישהו שפרץ לי פעם במחיר די זול.

• הוסף לסימניות
סופר פון בישעיהו עושים טוב את העבודה. ניסיתי.

• הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
אפשר לפרוץ שניהם בדקה בסופר פון ישעיהו ובדוידקה כמעט כל החניות
עולה כ50-100 ש"ח אם אתה מצטרף אצלם בדרך כלל אפי' בחינם (זה ממש פשוט אצלם איזה קוד..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה