קינוחים עם עיטוף כמו ריסוס שוקולד או גלאסז' , ניתן להקפיא עד שלושה שבועות בתוך קרטון סגור במקפיא ואם הקרטון אטום ממש ..כשיצאו ויפשירו , יבריקו מחדשבסד נערכים לבר מצוה ראשונה בחודש אדר
ממתי ניתן לדעתכן להתחיל להכין ולהקפיא עוגות, קינוחים, סלטים, פשטידות
אני מכינה חודש לפני ...ושוב ...סגורים במקפיא בתוך קופסת קרטון ..אין בעיה ...הנה מופשרים כמו חדשים ...מוציאה ומקשטת ...מה בנוגע למוסים?
אפשר להכין מעכשיו לפורים קינוחי כוסות (לפני קשוט) ולאחסן בתבנית פלסטיק A4 ?או דווקא קרטון?אני מכינה חודש לפני ...ושוב ...סגורים במקפיא בתוך קופסת קרטון ..אין בעיה ...הנה מופשרים כמו חדשים ...מוציאה ומקשטת ...
אני מכינה מעכשיו וסוגרת בקרטון בלבד...כי שמתי לב שהוא היחיד ששומר לי גם על אלמנטים של קישוט וגם על ציפויים כמו שצריך ...זה יוצא מהמקפיא , מפשיר מעט ואז חוזר למראהו הקודם.אפשר להכין מעכשיו לפורים קינוחי כוסות (לפני קשוט) ולאחסן בתבנית פלסטיק A4 ?או דווקא קרטון?
והעוגה היא מוס בלבד או שהיא כוללת טורטים? כי ניתן להקפיא גם עוגת שכבות טורט ?
וכמובן-מושלם מה שעשית שם![]()
שומר על הברק , שומר על ריסוס שלם.והטורט נשארת עסיסית כמו טריהאני מכינה מעכשיו וסוגרת בקרטון בלבד...כי שמתי לב שהוא היחיד ששומר לי גם על אלמנטים של קישוט וגם על ציפויים כמו שצריך ...זה יוצא מהמקפיא , מפשיר מעט ואז חוזר למראהו הקודם.
באשר שכבות טורט, כשהטורט עוד חמה , חותכת שכבות , עוטפת בניילון נצמד ומקפיאה. מפשירה במקרר לילה לפני הרכבה .
ב"ה שכבות יוצא לי להחזיק גג שבוע וחצי בהקפאה.שומר על הברק , שומר על ריסוס שלם.והטורט נשארת עסיסית כמו טריה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים