יעוץ בשימוש בגירסאות השונות

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באפטר CS4 ובפרימיר לאחר שהCS4 עשה המון בעיות עברתי לCS5
ויש לי גם את CS3 כי באמת אין לו ככ בעיות וכן אפשר להשתמש איתו עם הוליוד כשצריך משהו ילדותי יותר לגנים.
כל פרויקט שאני עושה אפילו בפרימיר CS3 הוא נשמר עם הסמל של CS5 וכשאני רוצה לפתוח אני צריכה ללחוץ פתח באמצעות ואז לבחור לו את הגירסה שאני רוצה.
כשאני רוצה באפטר ליבא פרויקט מפרימיר באמצעות אדובי דינמיק לינק הוא לא נותן לי
ונראה לי בגלל שהפרויקט מסומן כ CS5 למרות שנעשה ב CS3
הטכנאי אמר לי שא"א לסדר שברירת המחדל תהיה כל פעם על CS3 רק לעשות פתח באמצעות...
מה עושים?
איזה גירסאות להשאיר על המחשב ואיזה לא?
(בעיקרון ששאלתי מישהי שמבינה אמרה לי שלא יהיו בעיות עם 2 סוגי גירסאות)
תודה מראש לכל מי שיעזור!

• הוסף לסימניות
יש בהחלט בעיה לשים מס' גרסאות שונות מאותה תוכנה.
תבחרי לך גרסה אחת ואת כל השאר תורידי כך לא יווצר בלבול של פתח באמצעות וכד'.
גרסת CS3 לא מסוגלת לקבל שום תוצר לא סגור אשר נעשה בCS5

אם יש לך מנוע מרקורי מומלץ להשאיר את גרסת 5.

• הוסף לסימניות
ישנם גם פורמטים מסוימים שמתקבלים ישירות לפרימייר ללא צורך בהמרה רק בגרסת CS5.

• הוסף לסימניות
ישנם גם פורמטים מסוימים שמתקבלים ישירות לפרימייר ללא צורך בהמרה רק בגרסת CS5.

• הוסף לסימניות
הפיתרון הטוב ביותר הוא לפרמט מחשב, לעשות 2 מחיצות בכונן מערכת. אחת עם XP לcs3 והשניה עם 7 לcs5

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
תכלס באיזה גירסה אתם משתמשים, בפרימיר ובאפטר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה