זו דירה ששיפצנו לפני כמה שנים. עברה תכנון פנים עם הגבלות רבות (שימי לב לכמות העמודים, ולגודלם)וואי חבל- זו דירת קבלן? או שמישהוא/היא עיצב לך?
לא יהיה לך קל תתכונני
בדירה של ההורים שלי זה היה כך - וזה לא היה הכי כייף בעולם - אולי הפוך
המטבח בנוי?בדיוק בשביל הנקודות האלו אני מעלה לחוות דעת
אנחנו צריכים ללמוד מנסיונם של אחרים.
מצורף התכנון של הדירה, הכל קיים ובשימוש.
לא היה מקום אחר לפינת הכביסה.
צפה בקובץ המצורף 687818
לא ישאר מעבר מספיק
הכל בנוי. כן.המטבח בנוי?
מה יש בצד הקיר של מכונת הכביסה?
מה יש לך בריבוע האדום ? ארון למה?הכל בנוי. כן.
המקום שיש בואולי.. להעביר
את המקרר למיקום המזווה
את המקפיא למיקום המקרר
את מכונת הכביסה למיקום ארון המסדרון
היתרון לחדר - ברור, החדר יגדל מאד 2.55 רוחב. 4.30 אורך.כיוון יצירתי
צפה בקובץ המצורף 688005
היתרון הגדול עולה על החיסרון.היתרון לחדר - ברור, החדר יגדל מאד 2.55 רוחב. 4.30 אורך.
החסרון - מכונת הכביסה תהיה ממש במרכז הבית ... כביסה מלוכלכת , מכונה עובדת, מייבש (אצטרך עם מעבה)...
זה יהיה נח?
אוכל גם להחליף רק את המקפיא עם המכונת כביסה (ישארו גם ה30 ס"מ לחדר...)היתרון הגדול עולה על החיסרון.
יש דירות שעושים את זה מלכתחילה כדי להרוויח מקום.
האורך יהיה 4 מטר (כ 30 ס"מ נעביר למטבח לטובת המקרר).
אפשר, זה רק רעיון לא מנסין.אוכל גם להחליף רק את המקפיא עם המכונת כביסה (ישארו גם ה30 ס"מ לחדר...)
אהבתי את החשיבה
אבל, צריכה לעכל ולראות אם מתאים לי כל הכביסה במרכז הבית (לכלוך + ריח + רעש)
מה עוד, שקצת פחות נח לעמוד ולטפל בכביסה / מיון /הפעלה במרכז המסדרון...
גם נכון.אוכל גם להחליף רק את המקפיא עם המכונת כביסה (ישארו גם ה30 ס"מ לחדר...)
אהבתי את החשיבה
אבל, צריכה לעכל ולראות אם מתאים לי כל הכביסה במרכז הבית (לכלוך + ריח + רעש)
מה עוד, שקצת פחות נח לעמוד ולטפל בכביסה / מיון /הפעלה במרכז המסדרון...
@מירי קאופמן אשמח לשמוע על החשיבה שלךלגבי החדר עצמו, קודם כל בשביל ליצור אזור נפרד את לא צריכה לבנות קיר זה יכול להיות מנגרות.
התכנון שהעלת יוצר לך משהו לא נח בתוך החדר, יכול להיות שכדאי לך לפצל את זה לאזור ארון ושולחן וכו' ואזור מיטה.
תשלחי לי הודעה פרטית אענה לך בהרחבה בערב
אין לי כל כך מקום אחר... אין מרפסת שרות בדירה.אפשר, זה רק רעיון לא מנסין.
להתרגל שהכביסה המלוכלכת והבלגן הם לא ליד המכונה.
יש מקום של כביסה מלוכלכת ומיון ויש מקום של הפעלת המכונה כמו שתלית הכביסה לא תמיד צמודה
הכל ענין של הרגל.
המכונה שלי ממש שקטה (קונסטרוקטה) המייבש שלי פחות...יש מכונות ממש שקטות
יש לי מכונה של מילה היא נמצאת בחדר בין 2 חדרי ילדים.
נדיר שסוגרים את דלת החדר(פשוט זורקים לי את הכביסה וממשיכים הלאה)
לא מפריע לאף אחד שהיא פועלת, היא פשוט פועלת בשקט.
אפשר גם ל"סובב" את המכונה למטבחגם נכון.
במיוחד שהתרגלת למיקום המקרר.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים