יעוץ - דייסה כשרה לפסח

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
הבן שלי אוכל היום מטרנה + דייסה דגנים מעורבים.
מה הייתם ממליצים לקנות לפסח?

• הוסף לסימניות
בן כמה הוא?

יש דיסת ערמונים (קיים היום?)

שלי בן שנה וחצי
אני חושבת להוריד לו את הדגנים
ורק מטרנה
או רק חלב חם / שוקו

• הוסף לסימניות
היה מפורסם שניתן להזמין עד שבת הגדול את הדיסת ערמונה, בכל רחבי הארץ.
057-3101631

הדיסה ללא קטניות

• הוסף לסימניות
מותר לתת לתינוק קטניות ואני הולכת לתת אורז

• הוסף לסימניות
כאן לא המקום להתיר בכלליות לכולם שמותר, בשביל זה יש רבנים.

• הוסף לסימניות
אמרו לי שדיסת אורז נהיית מאד מהר גושים אם לא מערבבים מיד
זה נכון?
והאם זה טעים לתינוק?
הילד שלי בן שנה.
לא נראה לי שאני יוכל להוריד לו את הדייסה כי פחות או יותר זה האוכל שלו.
אחרי כל ארוחה ולא משנה מה היא תהיא הוא אוכל מטרנה עם דייסה.

• הוסף לסימניות
דייסת אורז - לי לא נהיה גושים בכלל
או דייסת קורנפלור - נראה לי שזה קטניות, לא? (קמח תירס)

• הוסף לסימניות
קורנפלור זה קטניות ויש כשר לפסח. יכול להיות גושים.
אורז - כנ"ל. אין גושים בכלל אבל עלול לגרום לעצירות.

חני

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לא לחכות ליום האחרון ולנסות כבר עכשיו להחליף לו, שתוכלי לבדוק מה הוא אוהב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה