יעוץ וכמה שאלות על V-ray

• הוסף לסימניות
כרגע הידע שלי בתלת מימד זה בתוכנת זיבראש בלבד.
אם אני רוצה לרנדר אובייקט שיראה יותר ראליסטי, ממה שהבנתי הפתרון הוא V-ray,
אבל בשביל זה אני צריכה לפחות ידע בסיסי בתוכנה תלת מימד נוספת, נכון?!

השאלה היא: איזה תוכנה נוספת אתם ממליצים שכדאי לי ללמוד בשביל זה, ושכמובן עובדת טוב עם זיבראש, 3dmax ,maya ,blender או sketchup?

האם בלנדר גם עובד עם ויריי? כי לפי מה שבדקתי באתר הישראלי של ויריי לא ראיתי אזכור כלשהוא על בלנדר.

(הידע שאני מחפשת זה לא לאדריכלות וכו', אני יותר רוצה את זה למודלים של גרפיקה/אובייקטים וכו')

אשמח לקבל כל מידע או הכוונה בנושא
תודה לכל העונים!!

• הוסף לסימניות
שלום

התוכנות הפופולריות ביותר עם ויריי הן: סטודיו מקס, מאיה, סינמה 4 די. אני ממליץ על סטודיו מקס משום שהיא תוכנה מפותחת וותיקה עם קהל משתמשים גדול מאוד מארץ. זה יתרון חשוב משום שאף קורס לא יתן לך ידע מקיף על התוכנה, על מנת להתקדם תצטרכי להיתמך על ידי פורומים ושיעורים פרטיים לכן הסבירות שתמצאי תמיכה בסטודיו מקס בארץ (ובפרט בשילוב עם ויריי) הוא גבוה באופן משמעותי. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בלנדר עובדת מצויין עם וי-ריי, באמצעות גירסה של התוכנה שמורידים מכאן.
תצטרכי גם וי-ריי למאיה, או גירסת standalone (שאגב, עולה כשליש ממחיר של ויריי למקס).

אני עובד כבר זמן מה עם השילוב של בלנדר ווי-ריי ומאוד מרוצה.

אגב, בעתיד הקרוב אמורה לצאת גירסה רשמית של ויריי לבלנדר, כך שהאינטגרציה בין התוכנות הולכת להשתפר משמעותית, למרות שכבר עכשיו היא טובה.

בלנדר גם עובדת לא רע עם זיבראש, באמצעות פלאגין GoB.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה STUDIO Z על התגובה, אחרי שהצאת לי על 3D MAX ניסיתי לראות את התוכנה, אבל היא נראית לי מאד מורכבת...

morozane תודה על התגובה המפורטת, בהתחלה שקלתי רציני לכיוון של בלנדר גם כי היא חינמית ונראה שהיא מתקדמת כל הזמן, וגם הממשק שלה נראה לא רע בכלל, אבל אחרי שבדקתי שוב על התוכנות ובעקבות התגובה באשכול הזה, נראה שסינמה הכי קלה לילמוד עצמי ופחות או יותר עונה על הדרישות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה