כללי יעוץ ופירגונים על לוגו

• הוסף לסימניות
וגם קצת עזרה...:p
  1. מה יותר משקף את העסק- מאגר דירות ללא דמי תיווך, מה שהוא רוצה לשדר זה את הנוחות והקלות שבהם יוכלו למצוא דירה בעזרתו.
  2. לגבי הניקוד- אני אוהבת וזה גם משרת את הבריף לדעתי אבל הוא מסרב להתידד עם שורת המיצוב. מי מביניהם מיותר? תודה מראש...

קבצים מצורפים

• Artboard 1.png
    Artboard 1.png
    KB 5.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לדעתי ג' הכי מזוקק.

שימי לב,הצבע הצהוב לא בולט ע"ג לבן

• הוסף לסימניות
ג' עושה רושם טוב,
בנוסף ליישור הסלוגן, גם הצרתי את הבית,
כדי שיותר יזכיר צורת חץ, וגם ישב בול על האותיות "בית".

את הרקע הייתי משנה לכחול, את הבית משאירה בצהוב, והכיתוב בלבן.

אופציה א' גם מאד קליטה, אך שימי לב- כשאייקון המיקום מקביל לאות י',
צורת הבית לא מיושרת לאמצע המילה. תנסי לעשות ריווח ידני, אולי כך תוכלי לפתור זאת.

הניקוד יפה, צריך להושיב אותו בול על האותיות
ואת הסלוגן אפשר לשים למטה, באותה שורה של טל' והמייל.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• image_369928.png
    image_369928.png
    930 ביטים · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מה, אין אפילו אחד מבינינו שאוהב כמוני דווקא את השני? :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי ר;n5076836:
מה, אין אפילו אחד מבינינו שאוהב כמוני דווקא את השני? :(

ועוד איך שיש! אני הקטן.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת על ג'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה