יעוץ| טיפול שיניים בהרדמה כללית לילד שקופץ באמצע

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלכתי עם הבן שלי לכמה רופאי שיניים, הילד מתיישב, ומתחילים עם גם צחוק, והוא עדיין רגוע, ואז באמצע הטיפול הילד פשוט קופץ מהכסא, וזהו, אין יותר מצב לטפל.

מה שהמליצו לי עכשיו זה טיפול בהרדמה כללית.
גם משום שהילד מפחד, וגם משום שיש לו הרבה סתימות וכמה טיפולי שורש, שלא נראה שיהיה לו את הכח לשבת כל כך הרבה.

מה שכן, הייתי רוצה לשמוע המלצות, וחוות דעת ממי שעבר את זה.

(אציין שאנחנו חברי מכבי, ולכן אם אני עושה את זה באסותא אני צריכה לשלם רק על ההרדמה - 2700 ש"ח)

• הוסף לסימניות
מאוד כדאי, בפרט שצריכים הרבה טיפולים, אפי' שזה יקר זה שווה.

בפעם אחת גומרים את כל הטיפולים.

• הוסף לסימניות
גיסתי עברה את זה עם הבן הקטן שלה.

גם לה לא היתה ברירה אחרת. וסיימו לו את כל טיפולי השיניים בבת אחת. (הוא גם היה צריך 3 כתרים)
אבל עבר בשלום ב"ה. מלבד החור בכיס.... :)

• הוסף לסימניות
תנסי כמוצא אחרון את ד"ר ורדית קרם-מקבלת גם בביתר במרפאת מאוחדת-אני ניסיתי אצל ביתי -המון מומחים , כמובן עם גז צחוק ואפילו תרופה שעה לפני הטיפול ושום דבר לא עזר מלבד החור בכיס. וכמעט שכבר הזמנתי הרדמה כללית
ולבסוף מצאתי אותה-מחכים לה בתור בערך חצי שנה-טוענים שהיא מצליחה עם רוב המקרים.
כבל אופן אני עכשיו בטיפול אצלה עם ביתי וב"ה זה עובד בנתיים-יש לה סבלנות של ברזל, שווה ניסוי
אם תצילחי שווה לך לאעביר את בנך עם אחד ההורים למאוחדת עם ביטוח שיא.
איחולי בהצלחה

• הוסף לסימניות
דודה שלי עשתה זאת לבתה הקטנה- בת 4 שהיו לה ה-מ-ו-ן טיפולים... עקירות סתימות כתרים וכל מה שאת לא רוצה... (זה מה שקורה כשיושנים עם בקבוק שוקו בלילה... זו ילדה ראשונה ודודתי לא ידעה מהם הנזקים...)
וזהו בזבנג אחד היא גמרה הכל.
כמובן עם חור בכיס אבל כשדיברנו על זה-היא אמרה לי שהיא חושבת שהסבל של הילדה לפני הטיפול ואם היתה עושה לה טיפול בהמשכים היה רב יותר מאשר החור בכיס.
היום אין כמעט סכנה בהרדמה כללית כך שלא צריך לדאוג מזה כמו פעם.
רפואה שלמה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה