יעוץ לגבי אי במטבח

• הוסף לסימניות
לקוחה מעוניינת לשבור קיר המפריד בין המטבח לסלון ומעוניינת להוסיף אי שישמש כשולחן בלבד
חשוב לה שהמטבח ייראה מרווח
אני מעוניינת לדעת אם את השולחן למקם בקו מקביל לקצה הקיר של המקרר כמו שמסומן עכשיו, או להכניס מעט פנימה.
כמו כן חשוב לי לדעת אם הגודל של השולחן אכן מתאים לכמות המקומות שסימנתי
נקודה נוספת זה הארון העליון מאיזה גובה מקובל להתחיל את הארון
והאם כדאי עד התקרה היא מעוניינת בארון סטנדרטי ולא רוצה משהו שייעלה מידי יקר
הם מזמינים את הארון בחברת המטבחים של הקבלן
תודה רבה לכל המייעצים והמסייעים

upload_2018-12-22_22-26-39.png

• הוסף לסימניות
בהתייחסות לשאלתך - בעיני כדאי לשמור על אותו קו של המקרר.
150 ל-3 כסאות זה אפשרי, אבל אני הייתי מעדיפה לתת עוד 10 ס''מ, במיוחד שאיןלך בעיה שלמרחקים לכיוון הכיריים.
אבל- לדעתי אי כזה לא יראה טוב, מתקבל שולחן כל כך צר, שנראה תלוש וממש לא יתן מראה של אי.

במקרה כזה הייתי חושבת לשנות קצת מיקומים במטבח, ולהצמיד את האי לאיזור שהכיריים מסומנים בו כרגע, שיהיה חצי אי. וגם ככה להעמיק אותו לפחות ל-60.
כאי עצמאי אני מעדיפה לא לעשות בכלל, מאשר לעשות משהו שהוא פחות מ-80

אולי אפשר להתפרס עוד קצת לכיוון הסלון, אבל את זה אי אפשר לדעת בלי לראות תוכנית.

לגבי ארון עליון - המקובל היום להתחיל אותו 50 ס''מ מעל לשיש, ואם מדובר באנשים גבוהים אז קצת יותר, עד 60 ס''מ מעל לשיש.
גובה הארון - תבדקו מה הסטדנרט של החברת מטבחים. אני חושבת שכן שווה להגביה בשביל עוד מקום אכסון, אבל זה כמובן יוסיף להם בעלויות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת
מדובר בתכנית ששונתה כבר כמה פעמים כי הלקוחה בהתחלה התעקשה על בילד אין כמו כן, היה לה חשוב שהמטבח יהיה בנפרד מהסלון ולא לשבור קיר.
אחר כך כשביקרה במקום ראתה שהמטבח יוצא ממש צפוף (למרות שיידעתי אותה על כך מראש...והיתה מרוצה מהתכנית שהצעתי לה...)
הם ביקשו לחזור בחזרה לתכנית בלי הבילד איד (כמובן בתשלום לתכנון נוסף)
כעת היא מבקשת תכנית בלי הקיר המפריד בין המטבח לסלון וחשוב לה שהמראה יהיה מרווח.
נקודות מים חשמל וגז כבר קיימים.
לכן אני שואלת, במידה ואני מצמידה את האי לאזור בו הכיריים נמצאים, איפה את מציעה למקם את הכיריים כמו כן חשוב לי לדעת אם אני מרחיבה את האי לכוון המקרר זה יהיה מספיק מרווח
מצרפת את התכנית של הקבלן

בהזדמנות זו אני אשמח לדעת מה סדר גודל של עלות לגבי הריסת הקיר המדובר

upload_2018-12-23_10-37-18.png

• הוסף לסימניות
לא בדקתי לעומקם של דברים, אבל לכאורה אם המטבח יהיה פתוח לכיוון הסלון, אפשר להשתמש בקיר שגובל עם המסדרון עבור מקרר ובילד אין, ובפינה תרויחו תריס.
הכיריים יכולים לזוז אל מתחת לחלון.
אפשר גם לבדוק אופציה של הפרדת הכיורים, וכיריים ביניהם. צריך לבדוק אם נשאר מספיק משטחי עבודה.
מצרפת קשקוש קטן להמחיש את כוונתי

upload_2018-12-23_11-34-12.png

• הוסף לסימניות
מכירה את התכנית מקרוב... עשיתי גם תכנית שינויים באותו פרויקט :)
מצרפת לך את המטבח שאני תכננתי, השארתי אופציה שיום אחד ירחיבו את המטבח ע"ח המרפסת המקורה (הפרויקט בבני ברק, כך שיום אחרי שהדיירים נכנסים לדירות, לא נשאר מרפסות ;)
זה לא אותו בניין, אז יכול להיות שזה לא בדיוק אותם מידות
תכנית קבלן:
upload_2018-12-23_12-6-53.png

תכנית שינוים:
upload_2018-12-23_12-9-16.png

• הוסף לסימניות
תודה שיפי על הרעיון, עשיתי להם משהו דומה והם בקשו לשנות
מיכל, נראה יפה מה שעשית, אצלי זה באמת לא אותן מידות
לקחתי את הרעיון לתת אפשרות לאופציות עתידיות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצרפת תכנית נוספת
נראה לי תקוע ולא נוח שהכיריים באמצע
מחפשת רעיון נוסף איך למקם שולחן במטבח שייראה טוב כשיורידו את הקיר
(אם הם יורידו את הקיר לפני בחירת המטבח, יהיה אפשר להזיזו שמאלה בעוד 15 סמ' ואז גם את הכיריים להזיז בהתאמה, נכון לעכשיו, לא נראה לי שזה יקרה)
אשמח לחו"ד, הערות והארות
upload_2018-12-23_15-39-33.png

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד איזו תכנית עדיפה: עם השולחן הארוך, או השולחן הקצר
בגובה השיש או בגובה שולחן רגיל
והאם כדאי להזיז את הכיריים יותר ימינה
תודה מראש

upload_2018-12-24_17-8-47.png

• הוסף לסימניות
מבחינת חסימת המטבח עדיף השולחן הקצר, אבל גם הארוך מתפקד כאן ואם יש להם צורך ביותר מקומות ישיבה- לכי על הארוך.
לגבי גובהו- שולחן גבוה מרשים וטרנדי יותר ופרקטי כהמשך משטחי השיש.
מבחינה תפקודית לבית עם ילדים לא מומלץ, לבית של מבוגרים בלבד מומלץ אך בתור בר מהיר ולא שולחן אוכל ממשי.

תמרכזי את הכיריים לאמצע השיש

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הכי אהבתי אותה!
היא נותנת תחושת מרחב לעומת האחרות

אכן היא נותנת תחושת מרחב, אבל משולש העבודה בה לא נכון.
לא יודעת עד כמה זה קריטי במטבח שממילא הוא קטן מאד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם,
עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
לקוחה מעוניינת לשבור קיר המפריד בין המטבח לסלון ומעוניינת להוסיף אי שישמש כשולחן בלבד
חשוב לה שהמטבח ייראה מרווח
אני מעוניינת לדעת אם את השולחן למקם בקו מקביל לקצה הקיר של המקרר כמו שמסומן עכשיו, או להכניס מעט פנימה.
כמו כן חשוב לי לדעת אם הגודל של השולחן אכן מתאים לכמות המקומות שסימנתי
נקודה נוספת זה הארון העליון מאיזה גובה מקובל להתחיל את הארון
והאם כדאי עד התקרה היא מעוניינת בארון סטנדרטי ולא רוצה משהו שייעלה מידי יקר
הם מזמינים את הארון בחברת המטבחים של הקבלן
תודה רבה לכל המייעצים והמסייעים

צפה בקובץ המצורף 420308
קראתי את כל הדיון המעניין ולדעתי כדאי לחזור לתוכנית הראשונה ולבצע בה מקצה שיפורים:
1. הזזת הכיריים למרכז החלון - גם יותר בטיחותי וגם יותר אסטטי.
2. הגדלת הדלפק לאורך 160 ולרוחב 70-75 ס"מ - מה שיאפשר בעתיד אכילה משני צידי הדלפק (ואם הבנתי נכון ומדובר בתכנון עבור משפחה חרדית - זה נצרך).
אמנם - הכניסה למטבח מכיוון המקרר מצטמצמת - אך הכלל אומר שאם יש לנו 2 כניסות למטבח מספיק שכל אחת מהן תהיה ברוחב 90 ס"מ ואצלך הכניסה השנייה רחבה הרבה יותר כך שזה יותר מבסדר.
3. כדאי לתכנן אופציה לניוד הדלפק - כך שבשעת שמחה או אירוח רב משתתפים יהיה ניתן להזיז את הדלפק מהמטבח ולקבל שטח גדול יותר לאירוח.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה