יעוץ לגבי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
זהו.
הגדולה שלי בת 6, אחריה יש עוד כמה ב"ה.
המחשב שלי מאחסן קרוב ל-1.000.000 (!) תמונות, שהגיע הזמן כבר לעשות איתם משהו. אני מעוניינת להקדיש את השבועות הקרובים לעבודה עליהם, ולהוציא לכל ילד אלבום דיגיטלי.
אז בבקשה, אני זקוקה ליעוץ שלכם: עם מי כדאי לעבוד, ואיזו תוכנה / אתר (נקי!) ילכו לי בקלות, אילו מחירים עממיים, ולמי יש שירות טוב.
רוב תודות!!

• הוסף לסימניות
על אלו תוכנות את יודעת לעבוד?
את רוצה לעצב את האלבום לבד? או שאת מעוניינת לתת למשהו?
יש את האתר אלבומבום שיש שם אפשרויות עיצוב אלבומים, שווה לך לנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;949101:
על אלו תוכנות את יודעת לעבוד?
את רוצה לעצב את האלבום לבד? או שאת מעוניינת לתת למשהו?
יש את האתר אלבומבום שיש שם אפשרויות עיצוב אלבומים, שווה לך לנסות.

אני עובדת בעיקר על פ"ש, וברור שאני רוצה לעצב לבד...
אך, אם אעצב הכל לבד מהתחלה, בלי שום בסיס של תוכנה או אתר, אספיק רק לילד אחד... ולכן אני רוצה איזהשהוא בסיס.

• הוסף לסימניות
בהצלחה!!!!
מליון תמונות בשבוע זה ממש לא פשוט....
מניסיון שלי רוב התכנות די דומות, ודי קל לבנות איתם אלבומים.
כדאי ללכת על מה שזול(יש כל הזמן קופונים במחירים ממש שווים)

שוב, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;949159:
מניסיון שלי רוב התכנות די דומות, ודי קל לבנות איתם אלבומים.
כדאי ללכת על מה שזול(יש כל הזמן קופונים במחירים ממש שווים)
.

מהן התוכנות שקל לבנות איתם אלבומים?? אשמח לקבל מידע.
וכן, איפה לדוג' יש קופונים? אשמח להתעדכן...

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון הטוב.
אני חסומה.

• הוסף לסימניות
073-2115444
אולי תתקשרי אליהם שישלחו לך דיסק עם התוכנה או משהו.. ולגבי הקופון - אפשר להוריד אותו תוך 35 שעות בערך מהאתר, זה אלבום דיגיטלי A4 עומד, 32 עמודים בכריכה קשה, ב49 ש"ח, במקום 159.
את יכולה לממש אותו עד חודשיים מהיום.

• הוסף לסימניות
כבר ביקשתי מנתיב שיפתחו לי כמה אתרים (לופה, אלבומבום, ועוד) וקיבלתי תשובה שלילית.
אולי מישהו יודע איזה אתר בחזקת 'נקי' וכן פותחים בנתיב?

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב ופתוח לי אלבומבום, אולי בגלל שזה לצורך עבודתי? לא יודעת.
בכל אופן דברי איתם בטלפון, תסבירי להם את נחיצותך באתר זה . יש סיכוי שזה יעבוד יותר
משליחת בקשה דרך המייל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהאלבומים הדיגיטליים הנ"ל מודפסים ע"ג נייר כרומו פשוט, זה לא אלבום שישאר לאורך ימים ושנים, אני עשיתי אלבום דיגיטלי אחד איכותי מודפס על קרטון. ואת כל שאר התמונות אני מדפיסה ושמה באלבום כיסים.
ואם את חסומה-יש את פלמינגו את יכולה להשיג דיסק עם התוכנה בנקודות חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;950113אני עשיתי אלבום דיגיטלי אחד איכותי מודפס על קרטון.[/QUOTE:
היכן?
כמה עלה?
והוא נשמר היטב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;950280:
היכן?
כמה עלה?
והוא נשמר היטב?
אני לא זוכרת מחיר בבני ברק יש פוטו איכות אולי קוראים לו תעשי חיפוש, הגעתי אליו דרך הפורום, וזה יחזיק לדעתי הרבה שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה