יעוץ לגבי כונן פנימי

• הוסף לסימניות
אני מעונין לשדרג את הכונן הפנימי בתוך המחשב (נייד) ל1T
פה מצאתי מחירים מצוינים
http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-harddrive&productid=851516
אני מעוניין בעיקר לדעת לגבי הנתונים הבאים:
מהירות: 5400 RPM
ממשק: SATA 6 Gb/s
זכרון נדיף (Buffer): 8 MB

זה הכי זול שם:
http://www.king-pc.co.il/product/כו...gital-wd-blue-1000gb-wd10jpvx?aff=Zap&aff_a=1
הבעיה שאני שאני לא מכיר את האתר הזה כלל
אשמח לשמוע באם מישהו ראה\התנסה\מכיר את האתר

• הוסף לסימניות
הכונן שיש לי כיום זה 320GB
נראה בכרך כך

קבצים מצורפים

• img.jpg
    KB 88.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תכל'ס אתה רוצה ייעוץ לגבי האתר או לגבי כונן פנימי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1565806:
תכל'ס אתה רוצה ייעוץ לגבי האתר או לגבי כונן פנימי?
בעיקר לגבי הכונן
ואגב מי שאולי מכיר את האתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1566360:

כלומר כמו שיש ברוב המחשבים או פחות מזה?

• הוסף לסימניות
מחשבים רובם מגיעים עם 5400 ככל שזה גבוה יותר זה יותר טוב

• הוסף לסימניות
סטנדרט התכוונתי, גם מבחינת החברה- WD. וגם מבחינת מהירות הדיסק.
מהירות המחשב תלויה מאד במהירות הדיסק. המהירות הסטנדרטית היא 5400 סל"ד.
יש היום כבר גם 7200 סל"ד. ויש את הSSD, שמהירותו פי 3-4 מדיסק רגיל, אבל הוא עולה בערך פי 7 מדיסק רגיל, אם דיסק רגיל עולה 300 ש"ח לטרה, אז בSSD תשלם את אותו מחיר על 120 ג'יגה. אבל לדעתי זה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;15667:
המהירות הסטנדרטית היא 5400 סל"ד.
יש היום כבר גם 7200 סל"ד.

יש גם 15000 סיבובים לדקה כנראה התכוונת שהיום זה מגיע כברירת מחדל בחלק מהמחשבים.

• הוסף לסימניות
אתה צודק ולא צודק.
התכוונתי במחירים שפויים. כמו"כ, המהירות שציינת קיימת עד כמה שזכור לי (לא בדקתי עכשיו) רק בגודל 3.5" ולא בקטנים (אבל גם בקטנים יש יותר מהירים, ועדיין לא כמו SSD).

אגב, לפותח האשכול, איזה מחשב יש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1567334:
אגב, לפותח האשכול, איזה מחשב יש לך?
dell, ווינודס 7 - i5

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי מKING PC ואמרו לי שנגמר להם במלאי הכוננים של WD ולכן מציע לי את הכונן הזה
http://www.hgst.com/hard-drives/mobile-drives/9.5mm-mobile-hard-drives/travelstar-5k1000
מישהו פה מכיר את החברה הזאת בכלל?

וזה הפרטים שכתב לי על הכונן
[FONT=&quot]הדיסק של חברת [/FONT]Hitachi[FONT=&quot] (חברת בת של [/FONT]WD[FONT=&quot])[/FONT]
1TB / Sata 3 / 2Year

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1570760:
[FONT=&quot]הדיסק של חברת [/FONT]Hitachi[FONT=&quot] (חברת בת של [/FONT]WD[FONT=&quot])[/FONT]
1TB / Sata 3 / 2Year

Sata 3 זה ישן היום אנחנו ב sata 6 עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1570755:
dell, ווינודס 7 - i5
דגם מדויק?
נכתב ע"י LLEEVV;1570760:
היום התקשרו אלי מKING PC ואמרו לי שנגמר להם במלאי הכוננים של WD ולכן מציע לי את הכונן הזה
http://www.hgst.com/hard-drives/mobile-drives/9.5mm-mobile-hard-drives/travelstar-5k1000
מישהו פה מכיר את החברה הזאת בכלל?

1TB / Sata 3 / 2Year
חברה מוכרת.

נכתב ע"י 3 פינות;1570788:
Sata 3 זה ישן היום אנחנו ב sata 6 עד כמה שידוע לי.
אנחנו היום בsata3 שזה 6GBs.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1570755:
dell, ווינודס 7 - i5
אני עכשיו מבררת על מחשב והציעו לי דל I5 3020 עם 8 גיגה רם זכרון פנימי דיסק SSD 370 ודיסק 2 טרה. האם זה מומלץ ומספיק חזק לתוכנות הגרפיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ג;1570907:
אני עכשיו מבררת על מחשב והציעו לי דל I5 3020 עם 8 גיגה רם זכרון פנימי דיסק SSD 370 ודיסק 2 טרה. האם זה מומלץ ומספיק חזק לתוכנות הגרפיות?
כדאי לפתוח אשכול נפרד.
לעצם השאלה, מאד תלוי איזה מחשב, לא הכל תלוי בגודל הזיכרון וכו'. איזה כרטיס מסך?

• הוסף לסימניות
למחשב נייח או נייד?
בגדול, מחליפים את הדיסק הקיים או מוסיפים עליו.
בהחלפת הקיים יש צורך בהתקנת מערכת ההפעלה מחדש או להעתיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1571050:
איך משדרגים דיסק קשיח פנימי?

אתה קונה דיסק מתאים ואז או שמשכפל את הדיסק הקיים לתוך החדש (בדרך כלל זה די לא ישים כי הssd קטן יותר) או שמתקין מחדש את כל התוכנות ואת ווינדוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה