יעוץ לגבי מירכוז הנמכת גבס בסלון

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לבצע הנמכת גבס עם תאורה נסתרת בסלון.
לא גדול מדאי, משהו שבעצם יחליף את הצורך בהרבה תאורה.
(הסלון חשוך נורא בגלל שכיוון החלון בצפון ובנוסף יש מרפסת מעל)..

גודל הסלון 3.5x6
הגבס יבוצע בגודל 1x2

השאלה שיש לי האם למרכז אותו בדיוק באמצע החדר או להחסיר מהחישוב את הארון ספרים ואת הספה כך שהגבס יהיה בדיוק מעל השולחן.

תודה לכל המחכימים מניסיונם.

• הוסף לסימניות
יש להחסיר מהחישוב את ארון הספרים,
אני לא יודעת איפה בדיוק ממוקמת פינת האוכל אבל אם זה במרכז הסלון אז מעליו...

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לבצע הנמכת גבס עם תאורה נסתרת בסלון.
לא גדול מדאי, משהו שבעצם יחליף את הצורך בהרבה תאורה.
(הסלון חשוך נורא בגלל שכיוון החלון בצפון ובנוסף יש מרפסת מעל)..

גודל הסלון 3.5x6
הגבס יבוצע בגודל 1x2

השאלה שיש לי האם למרכז אותו בדיוק באמצע החדר או להחסיר מהחישוב את הארון ספרים ואת הספה כך שהגבס יהיה בדיוק מעל השולחן.

תודה לכל המחכימים מניסיונם.
לדעתי הגבס חייב להיות באמצע של רוחב החדר ומעל פינת האוכל(אם היה יותר ארוך אז כן למקם בדיוק באמצע החדר לרוחב ולאורך), בגלל שמדובר בגבס ישר וסימטרי שהוא יותר מרק גוף תאורה (שבדרך כלל באמת ממקמים מעל פנת אוכל) הוא חלק מעיצוב מבנה החדר, וככזה צריך לעשות אותו באופן סימטרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה