יעוץ לגבי שם דומיין

• הוסף לסימניות
שלום אם יש דומיין שנקנה לאתר מסויים אך עדיין לא פורסם. והוא לא בדיוק כמו שם העסק. אלא משהו דומה.
מומלץ להחליף את הדומיין? שיהיה בדיוק? או שזה לא כל כך משנה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי.
ואם גם הראשון דומה, אז שניהם :)

• הוסף לסימניות
מה ז"א שניהם? אפשר ששתי דומיינים יהיו על אתר אחד?
אפשר. וגם אפשר שדומיין אחד יעביר לשני.
אני מדבר על אתר שאמור להיות לו נוכחות ברשת, ולא משהו פנימי או קטן מאד.

• הוסף לסימניות
איך אני עושה דבר כזה?
ומה לגבי זה שלמשל הגופנים והתבנית נקנו לדומיין מסויים. זה חוקי שלאתר יהיה שני דומיינים?
תודה!

• הוסף לסימניות
איך אני עושה דבר כזה?
זה כמובן תלוי בפלטפורמה.
אבל בגדול אלו האפשרויות :
אם מדובר בשרת שיש לו ip פרטי, אז פשוט לקנות עוד דומיין, וליצור רשומת A (אצל ספק הDNS) שמובילה לאותו ip. זה מחייב שינויים בשרת, אישורי לכניסה מדומיין זה, ולפעמים גם שינויים בדפים בקישורים הפנימיים.
אם מדובר בשרת שיתופי צריך ליצור רשומת CNAME (לפעמים זה נקרא גם ALIAS) וגם אז לפעמים צריך אישור לכניסה מהדומיין השני.
לגבי הפנייה מדומיין אחד לשני, זה פשוט הפניית 301.
אני מבין שזה סינית לפעמים, אבל זו הדרך (וזה כמובן רק רקע, אני מניח שיש לכם איש מקצוע שמטפל או תמיכה טכנית של השרת השיתופי שיעזרו עד הסוף).
ומה לגבי זה שלמשל הגופנים והתבנית נקנו לדומיין מסויים. זה חוקי שלאתר יהיה שני דומיינים?
תודה!
נא לפנות למוכר, או לעו"ד..

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה