יעוץ לדירה/שרטוט לפני שיפוץ כללי

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.

אשמח לקבל חו"ד ושינויים על השירטוט המצורף... לפני תחילת שיפוץ כללי...
כל תגובה תתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• דירה.jpg
    דירה.jpg
    KB 789.8 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
אני לא אדריכלית, אבל אולי אפשר לחשוב על שינוי של דלת הכניסה לדירה,
שיהיה לכיון של השרותים,
ואז אפשר לעשות שינויים בדירה כמו להגדיל את החדר הימני - חדר ילדים 2,

אדריכליות - תמשיכו לעזור לי...

• הוסף לסימניות
אין רעיונות? המלצות?? הערות?

• הוסף לסימניות
יש מצב שדלת הכניסה תיפתח לכיוון הסלון והשירותים יהיו צמודים לשירותים ואמבטיה.
כך לא נכנסים לפרוזדור אלא לשטח רחב.
הכל בתנאי שקיימת אפשרות להוריד את הקירות הנ"ל.

ולא הייתי תוחמת את המטבח בקירות ודלת אלא פותח למראה כללי רחב.

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת את הרעיון שהדלת הראשונה שפוגשים בכניסה לבית היא של שרותי אורחים, ובפרט כשהיא מול האסלה... אני יודעת שברוב הפרויקטים החדשים זה התכנון אבל אני עושה הכל כדי לשנות את זה.
הפרדת יפה בין הפרטי ל"ציבורי" אבל עדיין הייתי מנסה לשים את המטבח מול הכניסה,(אולי כך תצליחי גם להזיז את שרותי האורחים בין הכניסה למטבח והדלת לשרותים תהיה מהמסדרון) וכל אזור החדרים בצד ההוא.זה מאד מלמעלה אבל נראה שאפשר לנסות עוד אופציות למרות שגם האופציה הזו יפה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
אני עומדת לפני קניית דירה ורוצה לעשות בה שיפוץ חלקי.
לא שיפצתי אף פעם ואין לי מושג איך מתחילים, אז אשמח גם להבין איך נראה התהליך עם מעצבת פנים – פגישת ייעוץ? תכנון? ליווי?

מה שחשוב לי:

• לעבוד עם מישהי לא יקרה מדי, שמתאימה גם לשיפוץ סטנדרטי
  • נוחות ופרקטיות לפני הכול – פתרונות חכמים לניצול מקסימלי של השטח, עם מינימום שבירת קירות ועלויות שיפוץ.
  • יצירתיות במציאת פתרונות לאילוצים.
  • זמינות וסבלנות – שתוכל לשבת איתי, להבין את הצרכים וללוות אותי בתהליך.

בנוסף, ממה שהבנתי וכדי לוודא התאמה, חשוב לבדוק:

• ניסיון בפרויקטים דומים (דירות קטנות/תקציב מוגבל).
  • יכולת הקשבה לצרכים של הלקוח ולא "לדחוף" סגנון שלא מתאים.
  • שקיפות בתקציב – לדעת מראש מה העלויות של המעצבת ומה הצפי לעלות השיפוץ.
  • זמינות אמיתית גם לפגישות וגם לשאלות תוך כדי הדרך.
  • המלצות וליווי – לשמוע מלקוחות קודמים על החוויה איתה.
  • קשרים עם בעלי מקצוע – יתרון אם יש לה אנשי ביצוע טובים ואמינים שהיא רגילה לעבוד איתם.

שאלה נוספת – האם חשוב שהמעצבת תגור באזור שלי, או שזה לא משנה?

אשמח מאוד להמלצות מניסיון אישי 🙏

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה