יעוץ ליחידות

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אשמח לקבל חו"ד ושינויים על השירטוט המצורף..2 יחידות לזוג
כל תגובה תתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• יחידות.jpg
    יחידות.jpg
    KB 756.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כמה מ"ר סה"כ שתי היחידות?
ממבט ראשוני נראה שנתת שטחים עצומים לחללים הפחות נכונים.
אמבטיות יכולות להיות יותר מינימליות, מטבחים צריכים יותר מרחב!

• הוסף לסימניות
המבנה של היחידה השמאלית, מבזבז שטח יקר על מסדרון. אפשר לחסוך אותו.

• הוסף לסימניות
במקום ארון גבס - אני הייתי ממליצה על ארון עץ -נייד
היתרון: זוג שיעדיף, יוכל להעמיד את הארון על קיר אחר ולהרוויח שטח ציבורי גדול ופתוח.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפשר לצמצם את שטח האמבטיות ולהוסיף לסלון/חדר שינה.
עם תכנון נכון את יכולה להקטין יחידה אחת על חשבון השניה ואולי להוסיף לה חצי חדר
(אולי סגירה עם מחיצות) שיעלו את הערך של היחידה.

• הוסף לסימניות
בדירה הימנית יש מה לשנות, כמו שאמרו מעלי השטח הרטוב קבל מידי הרבה שטח שאפשר לנצל אותו לחצי חדר בתוספת קצת מחדר שינה (החדר שינה מעל 11 מ"ר זה יפה מאוד! אבל ליחידה הייתי מקטינה לטובת חדרון נוסף)
שיעלה מאוד את ערך הדירה, כך ניתן לגור שם עם ילד - שניים.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שכדאי להוסיף חצי חדר ליחידה עם המרפסת. מעבר לתוספת הכלכלית, יחידה כזו אפשר להשכיר ל5-6 שנים במקום שנתיים וזה חוסך הרבה כאב ראש.
במבט מלמעלה אפשר להצר את האמבטיה ביחידה הקטנה מ309 ל180 (צריך יהיה למצא מקום אחר לכביסה) ואת החדר שינה ל280 (להפוך את כוון הרהיטים) ונשאר לך חצי חדר שנפתח מהדירה העליונה. ברור שבתכנון יותר מעמיק אפשר אפילו לעשות את זה יותר טוב (אולי להעביר למקום שנוצר את האמבטיה הגדולה מלמעלה ובמקום שלה לשים חדר שיהיה לו גם חלון.

בקיצור יש לך שטח יפה, אפשר להפיק ממנו יותר.

• הוסף לסימניות
אגב לגבי החללים הציבוריים לדעתי השטחים שלהם בסדר גמור, רק שהארונות גבס לא נכונים שם, אם נותנים סלון קטן ומטבח קטן נכון לפתוח אותם אחד לשני ולקבל חלל ציבורי גדול.
לדוג' זה שאת שמה שולחן אוכל אחד זה בסדר. זה שהוא מנותק מהמטבח בגלל הארון זה פחות טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה