יעוץ ללקיחת משכנתא חדשה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צריך לקחת כעת משכנתא לדירה חדשה ויחידה ממחיר למשתכן באופקים הדירה עולה מיליון ואני צריך לקחת 900.
לאיזה משכנתא ומסלולים אני אמור לשאוף להגיע.
כמו כן רציתי לדעת האם שווה לקחת משכנתא מוזלת של משרד הבינוי והשיכון והאם צריך לקחת את המשכנתא המוזלת והרגילה באותו בנק?
אני לי הלוואות הכנסות 16000 בחודש
תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
צריך לקחת 900.
יש שם מענק מקום, ואתה יכול לקחת אותו, ואז להביא הון עצמי רק של 60,000.
הכי טובה עבורכם!!
וזה מאד משתנה בין לקוחות, מאד.
כמו כן רציתי לדעת האם שווה לקחת משכנתא מוזלת של משרד הבינוי והשיכון והאם צריך לקחת את המשכנתא המוזלת והרגילה באותו בנק?
כן (לפחות סכום קטן), וכן.

• הוסף לסימניות
יש שם מענק מקום, ואתה יכול לקחת אותו, ואז להביא הון עצמי רק של 60,000.
?
המענק הוא 40000

• הוסף לסימניות
יש לי בין כה הון עצמי יותר גבוה.
אתה בטוח שחייב לקחת את שתי המשכנאות מאותו בנק? אני צריך קצת כסף לעכשיו דחוף ואני לא רוצה למהר לקחת משכנתא

• הוסף לסימניות
יש לי בין כה הון עצמי יותר גבוה.
אתה בטוח שחייב לקחת את שתי המשכנאות מאותו בנק? אני צריך קצת כסף לעכשיו דחוף ואני לא רוצה למהר לקחת משכנתא
כן,
יש אפשרות לקחת משכנתא ולמשוך כרגע רק חלק מהכסף.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צריך לקחת כעת משכנתא לדירה חדשה ויחידה ממחיר למשתכן באופקים הדירה עולה מיליון ואני צריך לקחת 900.
אני לי הלוואות הכנסות 16000 בחודש
תודה מראש לכל המגיבים
תלוי מה רמת הסיכון שאתה יכול ומוכן לקחת.
בגדול אפשר לומר שכדאי להתאמץ לפי מידת האפשר לכמה שפחות שנים, שבמקרה שלך זה אפשרי.
הלוואת זכאות כדאי מאד לקחת מכמה סיבות.

• הוסף לסימניות
אם הבנק שמלווה את הפרויקט הוא פועלים מומלץ לי יותר לקחת מפועלים? הוא יתן לי ריביות נמוכות יותר?

• הוסף לסימניות
אם הבנק שמלווה את הפרויקט הוא פועלים מומלץ לי יותר לקחת מפועלים? הוא יתן לי ריביות נמוכות יותר?
תגיש לעוד 2 בנקים ותנהל משא ומתן מי שיתן לך את ההצעה הטובה זכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה