יעוץ למצגת בת מצווה

• הוסף לסימניות
פנו אלי בבקשה לערוך מצגת לבת מצווה.
עד היום ערכתי הרבה מצגות לבת מצווה והסכמתי במחשבה של "מה כבר יכול להיות שונה מהקודמות?"
היום קבלתי את החומר למצגת ואין לי שמץ מאיפה להתחיל- השיר הוא מחרוזת שירים שהיא הביאה לי לא יודעת מאיפה (בתור אחת שמאוד חשוב לה החלק המוסיקלי שבמצגת השיר מאד צורם לי וחוסם לי את המחשבה) השירים קצביים (וכבר ערכתי קצביים בעבר) אני פשוט יושבת מול המחשב ולא יודעת מה לשות יש למשהו רעיון מה לעשות או לתת לי דוגמית למצגות שערכו?

• הוסף לסימניות
את אוהבת [וגם אנחנו] דברים קלאסיים ואלגנטיים.
הם כנראה רוצים דאנס-קליפ מוסיקלי בסגנון פופ אמריקאי, או אולי מזרחי חלילה...

יש מה לדבר איתם על המוזיקה?
אולי הם יביאו דוגמאות!

• הוסף לסימניות
אין על מה לדבר!
היא נעולה על המחרוזת הזאת ואין לי ברירה אלא לשבת מתוסכלת מול המחשב...

• הוסף לסימניות
ודוגמאות יש להם?
מאיפה הרעיון למחרוזת?

• הוסף לסימניות
לא יודעת ככל הנראה הם חברו כמה שירים ישנים כמו: רק ילדים-קינדרלך, "אבל אני תמיד נשאר אני", מתנות קטנות, תודה על כל מה שבראת ומשהו באיזור, דברתי איתה עכשיו שוב פעם והיא לא מוכנה לשמוע ולא מבינה על מה אני מדברת אלא אם כן אני עורכת לה מחרוזת חדשה עם שירים דומים...
למען האמת עדיף לי... אבל אני לוקחת לה סכום ממש נמוך כך שלא ישתלם לי העבודה על מחרוזת...
אני בדילמה!

• הוסף לסימניות
תשאלי אותה אם היא יכולה להביא לך דוגמאות שבסגנון שהיא רוצה ופשוט תערכי בהשראה של מה שהיא תשלח לך

אין מה לעשות צריך להכנס לראש (ולטעם)של הלקוח גם אם לטעמך זה מכוער...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה דומה זה היה קשה ראיתי לקוח עקשן אז אמרתי לעצמי אני עושה לו מה שהוא רוצה וזהו היה באמת קשה אתה רוצה לראות שעשיתה משהו שאתה מתחבר אבל בסוף עשיתי הם היו מרוצים
נ.ב כמובן השם שלי לא הופיע שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה