יעוץ לפני יאוש

• הוסף לסימניות
קניתי מצלמה ביתית של samsung בהמלצת המוכר בחנות camera 4 less'
שטען כי המצלמה הזאת במחיר 580 ש"ח תואמת ברמתה למצלמות הביתיות של קנון שעולות 1000, תכל'ס אני מאוכזבת מאוד מהתמונות, לא חדות, חשוכות, מגורענות,
הבו עצה?!!!, הדגם:wb150f
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את הדגם, אבל אני יודע דבר אחד: יותר משהמצלמה משפיעה - הצלם משפיע.
נסי לוודא שאת מצלמת נכון, תוך התחשבות בתנאי תאורה וכו'
יש כאן כמה מדריכים שיכולים לעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1452752:
לא מכיר את הדגם, אבל אני יודע דבר אחד: יותר משהמצלמה משפיעה - הצלם משפיע.
נסי לוודא שאת מצלמת נכון, תוך התחשבות בתנאי תאורה וכו'
יש כאן כמה מדריכים שיכולים לעזור לך.

נכון ולא, והמציאות היא שבמצלמה הקודמת שלי ( canon 1100) עם אותו ידע בצילום יצאו לי תמונות מצויינות(לרמה של מצלמה ביתית)
בכ"א כשבאתי בטענות למוכר הוא טוען שאני צריכה לצלם על מצב p ולכוון פלאש כפוי.., האם זה נכוןן?

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לבאס,
אבל בהחלט יכול להיות שנפלת פה.
(מנסיון..)

יש מצלמות שלא משנה כמה ידע יהיה לך בצילום - התוצאה עדיין תהיה לא טובה...
אני לא מכירה ספציפית את הדגם הזה,
אבל אני גם נפלתי עם דגם של פוג'י שמבחינת החומר שלו כל הנתונים הצביעו על זה שיהיה טוב...
אבל תכלס התמונות היו ברמה גרועה ++
ויש לי גם קצת ידע בצילום נכון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1453841:
אני לא רוצה לבאס,
אבל בהחלט יכול להיות שנפלת פה.
(מנסיון..)

יש מצלמות שלא משנה כמה ידע יהיה לך בצילום - התוצאה עדיין תהיה לא טובה...
אני לא מכירה ספציפית את הדגם הזה,
אבל אני גם נפלתי עם דגם של פוג'י שמבחינת החומר שלו כל הנתונים הצביעו על זה שיהיה טוב...
אבל תכלס התמונות היו ברמה גרועה ++
ויש לי גם קצת ידע בצילום נכון...
זה מה שאני מרגישה לגבי המצלמה, והמוכר בשלו....
איבדתי אמון במצלמות ובמוכרים:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;1453992:
איבדתי אמון במצלמות ובמוכרים:(
כ"כ מהר ?
המצלמה הזאת עולה 500 שקל, היא מהפשוטות שקיימות לעומת ה1100 שעלתה כפול, לזאת שקנית חסר בערך סטופ בצמצם ביחס לשניה, המשמעות של סטופ במצלמה ביתית הוא משמעותי, איזו 800 במקום 400, או 1/80 במקום 1/160 ויתכן שגם המייצב חסר. אין ספק שמצלמה בחצי מחיר תתן תוצאה שונה, על מה התלונה ? :)

• הוסף לסימניות
וואו. בדיוק אותו סיפור עם אותה חנות ואותה מצלמה.
אכן, נפלנו.
לכן אני ממליצה היום בחום ל-כ-ל מי שקונה מצלמה: תקנו דגם פשוט אבל ק-נ-ו-ן!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אין חכם כבעל הנסיון, נדע להבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;1454841:
וואו. בדיוק אותו סיפור עם אותה חנות ואותה מצלמה.
אכן, נפלנו.
לכן אני ממליצה היום בחום ל-כ-ל מי שקונה מצלמה: תקנו דגם פשוט אבל ק-נ-ו-ן!!!!!!!!

לא יודעת.... :rolleyes:
מכורים לקאנון,
אבל סוני עלוה עליה בהרבה, משקיעים, תשקיעו בסוני...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה