יעוץ לפני קניית מצלמה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אינני צלמת אם כי אוהבת מאד לצלם ובעלת ידע וניסיון, אני מצלמת בעיקר ילדים ומשפחה בבית ובחוץ ואשמח לקבל מכם המלצה על מצלמה, מה שחשוב לי זה שתתן תמונות טובות ואיכותיות ושהוידאו שלה יהיה באיכות טובה.
אחרי בירורים רבים אני מתלבטת בין:
canon g7x
sony rx100II
panasonic lx100
panasonic gm1
אני יודעת שיש הבדלים בין המצלמות אך מבירורים אלו מצלמות מומלצות ורציתי חוו"ד

• הוסף לסימניות
פנסוניק LX100 , רק קחי בחשבון שהפלאש הוא חיצוני ולא מובנה.
בקאנון הוידאו הוא בכמה רמות מתחת לפנסוניק.
את הדגם האחרון שכתבת אני לא מכיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ,עוררת את תשומת ליבי לא ידעתי שהפלש בפנסוניק lx100 אינו מובנה, ומה בקשר לסוני rx 100 II?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילתוש;1928990:
תודה רבה ,עוררת את תשומת ליבי לא ידעתי שהפלש בפנסוניק lx100 אינו מובנה, ומה בקשר לסוני rx 100 II?

הפנסוניק LX100 טובה משמעותית משאר המצלמות שהבאת, הפלאש שלה הוא אמנם חיצוני אבל חלק מהערכה שמגיעה עם המצלמה, אם זה לא מהותי בשבילך זו פשרה כדאית.
אני מחזיק היום סוני RX100 IV ונהנה ממנה מאוד גם בתמונות וגם בוידאו, אבל מחירה בהתאם.

בסופו של יום כל קניה מהווה אוסף של פשרות, בין איכות לגודל, למחיר וכו'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני בבירורים עדיין..... מקווה להגיע להחלטה בקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה