מצלמה יעוץ לקניית מצלמה

• הוסף לסימניות
אני צלמת חובבנית,
שמעונינת לקבל את התוצאה המקסימלית בשימוש במצלמה במחיר הגיוני לחובבנית,
מתלבטת בין ה G9 mark II או sx740 או אולי בכלל ללכת על מצלה מקצועית יד 2...
מישהו יכול להעלות תמונת חוץ שצילם באחת מהנ"ל?
אני מעונינת לראות ביצועים שאנשים פשוטים מעמך יכולים להגיע אליהם... חדות תמונה, טשטוש רקע וכו'
או שלא כדאי להשקיע במצלמה טובה כי רק צלמים שלמדו בקורס מקצועי עם ציוד מקצועי מגיעים לתוצאות טובות.......

• הוסף לסימניות
מה טווח המחירים של sx740?
יש להם תפריט בעברית?
והאם כדאי ליבא מארה"ב מהסדרה הזאת
יש לי דוד מחו"ל שמגיע לארץ כך שלא עולה לי יבוא

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך לגשת לטורבו (אם אתה גרה באשדוד)
ואם לא, אז אפשר להתקשר הם עושים משלוחים לכל הארץ
050-4134052 לאה
גם אני התלבטתי מאד והיא פשוט עזרה לי מאד (מקצועית ושירות מדהים)
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
G9 רמה אחרת מהsx.
תמונת חוץ באור יום היא דרך לא נכונה לראות איכות של מצלמה. דווקא תמונה בתוך הבית תראה מיד את ההבדל.

• הוסף לסימניות
תמונות ראשונות ב-G9.
זו עם האופציה של פוקוס במגע (נוגעים במסך על האובייקט שרוצים להתפקס עליו):
IMG_0159.JPG

וזו, יונים קשישות מבלות על שפת האגם. התמונה חתוכה ומקורבת מאד (מחקתי בטעות את המקורית, ככה שאין לי איך להעלות אותה להתרשמות מהאיכות המקסימלית).
IMG_0180.JPG
אבל כמו שכתבו כאן, ההבדל הענק מתקבל כשמצלמים בתוך בית.
יש לי צילומי תינוקות בתוך הבית, בלי תאורה, שיצאו חדים וברורים עד שקשה להאמין שהם במצלמה ביתית.

• הוסף לסימניות
קופצת טרמפ...
מה ההבדל בקנון G9, יש כיתוב משמאל לעיגול ויש כיתוב xG9 מימין לעיגול העדשה?
אשמח להסבר + האם יש סיבה להבדל במחיר
תודה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה טווח המחירים פחות או יותר של הG9?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה טווח המחירים פחות או יותר של הG9?
2000 בערך
לגבי ההתלבטות בתור צלמת מקצועית לדעתי אחת שלא למדה צילום תתקשה להסתדר עם מצלמה מקצועית רגילה... עדיף חצי מקצועית וברור שהG9 הרבה יותר טובה מהSX740...

• הוסף לסימניות
בקיצור, בשביל לצלם בתנאי תאורה בעייתיים, כמו בתוך בית ממוצע - צריך חיישן גדול ככל האפשר שיקלוט כמה שיותר אור בלי להזדקק לפתיחת תריס שגורם למריחות

כמדומני שבG9 יש חיישן בגודל 1 אינטש, שזה הרבה בשביל מצלמה ביתית, זו הסיבה שהיא נותנת ביצועים טובים בבית

אז תמיד כשאתם מחפשים מצלמה ביתית עם ביצועים טובים - תבדקו מה גודל החיישן, הרבה יותר קריטי ממס' פיקסלים וכד'

Camera-Sensor-sizes-table.jpg

• הוסף לסימניות
לשים לב שיש G9 ודגם חדש יותר G9 II, עם הבדל במחיר כמובן.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.....אני חושבת באמת שאלך על ה G9
יש משהו שלא ככ ברור לי,
אצלי , וגם נראה לי אצל רוב עמ"י , התמונות בבית, הם תמונות ספונטניות של הווי ואוירה, ולאו דווקא תמונות מיוחדות המצריכות איכות או שחדות משמעותית להם,
כשאני מתכוונת לצלם משהו יפה ומקצועי אני עושה את זה רק בחוץ.....אפילו בגינה או חצר כדי לקבל קצת אור ורקע טבעי....
כמו שכמה הדגישו ה G9 לא מאד משמעותית בחוץ...ולי חשוב שדוקא אלה בחוץ יהיהו מיוחדות.
מה דעתכם בעניין?

• הוסף לסימניות
קופצת טרמפ...
מה ההבדל בקנון G9, יש כיתוב משמאל לעיגול ויש כיתוב xG9 מימין לעיגול העדשה?
אשמח להסבר + האם יש סיבה להבדל במחיר
תודה
משמאל - אורך מוקד.
מימין - מפתח צמצם.
הבנת?!.. אם לא, אני מצטרף בחום להמלצתו של @מעלה ומוריד, תיכנסי פשוט לקישורית מספר 1 שהוא שם למעלה - יש שם בלוג על צילום שכתבתי, עם מדריך לקניית מצלמה - ואפי' מעבר, ותתחילי לקבל מושגים והבנה.
המדריך כתוב בשפה קולחת ורהוטה, וכ''א יכול לקרוא ולהבין.
אח''כ, בקישוריות 2 ו-3, תוכלי לקבל יותר עזרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.....אני חושבת באמת שאלך על ה G9
יש משהו שלא ככ ברור לי,
אצלי , וגם נראה לי אצל רוב עמ"י , התמונות בבית, הם תמונות ספונטניות של הווי ואוירה, ולאו דווקא תמונות מיוחדות המצריכות איכות או שחדות משמעותית להם,
כשאני מתכוונת לצלם משהו יפה ומקצועי אני עושה את זה רק בחוץ.....אפילו בגינה או חצר כדי לקבל קצת אור ורקע טבעי....
כמו שכמה הדגישו ה G9 לא מאד משמעותית בחוץ...ולי חשוב שדוקא אלה בחוץ יהיהו מיוחדות.
מה דעתכם בעניין?
טעות פאטאלית!
בבית ההבדל נחוץ פי כמה, לא לתמונות מושלמות (תשכחי מזה במצלמות ביתיות כאלה.. ואם ידע לא קיים), אלא לתמונות איכותיות ברמת בסיס!
אבל ללא ספק - גם בחוץ, כדי שהתמונה תצא איכותית כדאי לשאוף לחיישן כמה שיותר גדול, וסליחה על ההתבטאות - אבל גם 1" שיש לg9, זה לא הרבה בכלל!!
לכן, תשאירי את הסדרה של sx לאלה שלא זקוקים לתמונות איכותיות אלא למצלמה מלאת פיצ'רים ילדותיים, ותקני את הg9, מארק 2. זה המינימום שאת יכולה לרדת אליו!

• הוסף לסימניות
לכן, תשאירי את הסדרה של sx לאלה שלא זקוקים לתמונות איכותיות אלא למצלמה מלאת פיצ'רים ילדותיים
זאת אומרת שכל הבייתיות הקטנות(לא יודעת איך לקרא להן) של קנון הם פשוט לא שוות הרבה למי שרוצה תמונות יפות ואיכותיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה