יעוץ - מיטת נוער

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כבר הגעתי למסקנה שאלך על סנדויץ עם פורמיקה, למרות שהטעם שלי מאד חדיש - אני אוהבת פרקטיקה, וכל המיטות מעץ מלא שראיתי, לא היו נראות איכותיות.
אך כעת אני צריכה את עזרתכם בהמלצות על חנות / נגר, במחירים שפויים. (4000 זה נורמלי?)
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
הנגר של עפרה
"אייל" יתכן ומכין גם דגמים נוספים.

• הוסף לסימניות
רהיטי רפאל!
מניסיון אצל הורי שיחי' אחרי כ12 שנה עם למעלה ממנין ילדים בלעה"ר אפילו הפורמיקה וגימורי המתכת (=צבע) נראים הרבה יותר חדשים מכפי גילם שלא נדבר על היציבות של המיטות הכל מחובר וחזק כמו ביום הקניה!
במשפחה שלנו כולם יודעים כשנולדים ילדים את המיטות ברפאל קונים!!!

• הוסף לסימניות
או רפאל או מועלם.
יש לכמה חברות "כמו מועלם", והרעיון הוא שיש מסגרת ברזל מסיבית לכל מיטה.
4000 ש"ח זה בהחלט הגיוני [אני קניתי מועלם 4 מיטות בכ3500 ש"ח].

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי ושל אחרים
אין כמו מועלם!!!
לא דומה, לא כמעט!

• הוסף לסימניות
אני גם עכשיו בדיוק בשלב שלפני קניית מיטת נוער.
חיפשתי: יפה, מעוצב, חזק, לעניין ועוד......
והחלטתי על מיטת 'קחטן' מרובעת - יפה ומדהימה.
עוד לא ממש הזמנתי אבל זה אמור לקרות ביממה הקרובה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
על רפאל ומועלם שמעתי הרבה המלצות,
מישהו שמע על רהיטי הנגר? עושה רושם רציני, ואני רוצה המלצות מהשטח...
הם קצת יותר זולים ממועלם, השאלה אם זה לא על חשבון האיכות.
קחטן זה מיטות היי-רייזר, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה