כללי יעוץ מיתוג מועדון

• הוסף לסימניות
אני באמצע פרויקט של מיתוג מועדון בת מצווה
לקהל לא דתי,
מטרת המועדון להנחיל לבנות שחוגגות בת מצווה
ערכים יהודיים וידע על המהות האמיתית של היום.
מדובר במפגש שבועי עם פעילות
על מצווה אחרת(נניח הפרשת חלה)/נשים מיוחדות (כמו חנה אשת אלקנה וכו')

התחלתי לעצב את הפרוספקט והלוגו
אבל אני לא ממש בטוחה שאני בכיוון הנכון..
מה דעתכם?
העיצוב ילדותי מדי?
מה צריך לשנות?

זוהי סקיצה ראשונית בלבד..
וסליחה על האיכות המזעזעת..

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 137.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לקהל לא דתי- זה ילדותי מידי,
זה לא משהו לדעתי שימשוך נערות כאלה במגזר החילוני.
מענין אותם דברים אחרים לגמרי :rolleyes:

• הוסף לסימניות
יותר מדי פרטים. עדיף לדעתי לבחור 7-8 פריטים שייצאו מתוך המילים "בת מצווה" כלפי מעלה

• הוסף לסימניות
זה האייקונים של הג'ימייל,
נראה לי קצת לא לעניין.

• הוסף לסימניות
לצערי OR_Design צודקת לחלוטין, לכן
אולי כדאי דרך שאטרסטוק למצוא איזו דמות נסיכותית;
אני לא יודעת איפה זה עתיד להתפרסם אבל אולי משהו בסגנון:
http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=144515273&src=id

אפשר לקצר לה עגילים, לשים את השרשרת בצורה יותר נכונה ולהפוך אותה לקצת יותר מתאימה ע"י שינויים קטנים בתווי הפנים...
שוב- אם זה מתפרסם בחוצות אז אולי בכ"ז זה לא צנוע דיו. וכמובן אפשר לעשות בצבע כחול או טורקיז ולא שחור.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל התגובות מעליי לגבי האייקונים והאווירה המעט ילדותית מדי ולא מותאמת למגזר,
אך בנוגע ללוגו עצמו... הייתי מוריד את הלהבה מהמילה Club.
למה יש שם להבה?

• הוסף לסימניות
צריך משהו קצת יותר "מוזר"
יותר שחור,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה