יעוץ מכונת תפירה

• הוסף לסימניות
מישהי התנסתה עם מכונה תפירה של ברנינה דגם וירטואוזה 153 ממוחשבת?
התקשרתי לחנות תפירה הוא אמר לי שזה מכונה מלפני 12 שנה. בד"כ המכונות המזדקנות עושות בעיות ואז יעלה לי כל תיקון של כרטיס אלקטרוני בסביבות ה-1000 ש"ח.
לדעתו עדיף לי חדשה של יוקי מכנית ב-2800 מברנינה ממוחשבת ישנה ב-2000
או שיכול להשיג לי ברנינה מכנית יד שניה ב-3200

נא עזרתכן/חוות דעתכן
תודה
יעל

• הוסף לסימניות
השאלה הכי חשובה כאן, היא לאיזה צורך המכונה.
לשימוש ביתי, או לשימוש עסקי(ז"א כמה הולכים לתפור בה..)
ובכל מיקרה, לא הייתי הולכת על ברנינה ממוחשבת ישנה.

• הוסף לסימניות
לצורך ביתי בשלב זה.
לכן בהתחלה אני לא רוצה להשקיע למשל בברנינה חדשה שעולה בסביבות ה-5000 אלא לקנות משהו יותר פשוט. אם אני אראה שהולך ואני מתחברת לענין וכיף לי וזורם אז אחשוב להתקדם למכונה יותר משוכללת.

• הוסף לסימניות
יש מכונה של פפאף. שמעתי עליה המלצות חמות.
היא עולה באזור ה2000 שח.

• הוסף לסימניות
מכונת פפאף מצויינת בשביל עבודות בבית
יש דגם 1132 בסביבות 2000-2200 ש"ח
ויש 1142 2400 ש"ח
מומלץ ללכת על זה

• הוסף לסימניות
לי יש ברנינה ממוחשבת כבר 13 שנה ואני מאוד מרוצה
אבל... עכשיו כשהבנות שלי רוצות ללמוד תפירה אני מפחדת עליה ומתענינת להחליף אותה למכנית כי אין על ברנינה מי שניסה יעיד!

• הוסף לסימניות
הברנינות הממוחשבות חלשות מאד

באותה תקופה ברנינה עברו לסין והתחילו לזייף.
אין קשר בינן למכונות המכניות שהיו מברזל.
הרעיון לנסות מכונה פשוטה היא טעות כי היא תמאיס עליך את התפירה
אם יש לך מקום תקני תעשיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה