יעוץ|מכונת תפירה

• הוסף לסימניות
בעז"ה אני מתחילה ללמוד תפירה
אני רוצה המלצות על מכונה טובה
תעשייתית או רגילה.
מי שיכולה שתפרט חברה, מחיר, ביצועים וכו' , תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה של ינומה 2300
מכונה מצוינת, נוסעת חלק, ידנית,
יש בה גם קצת רקמה (שלא כ"כ משתמשים בזה... אז אל תתלהבי כ"כ ממכונות אחרות שיש בהם יותר שכלולים)
וסתם ד"א, ככל שיש יותר שכלולים במכונה, היא נוטה להתקלקל יותר מהר.
וודאי שלא מומלץ בכלל לקנות את הדיגיטליות שהן פשוט צעצוע ולא מכונה.
בהצלחה.
אם את רוצה עוד פרטים תוכלי ליצור קשר באישי.

• הוסף לסימניות
הי, מעיינות, את לומדת תפירה? איזה כיף אולי תעשי לי חשק לחזור לתפירה שוב.... :)
אני חושבת שהכי חשוב לקנות מכונה עם אבא ואמא ולא אחת אלמונית.
לי יש ברנינה ואני מאד מרוצה. (לא זוכרת דגם, אבל גם קניתי אותה מזמן אז זה לא פונקציה).
וכמו בכל דבר המכני מחזיק טוב יותר (אם הייתי יכולה הייתי גם מצלמת במכנית...)

בכל אופן שיהיה המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
שמעתי דברים מאוד טובים על הובי סלקט של פאפף (אני מקווה שאני לא מערבבת 2 דגמים). אם את מעדיפה לא להשקיע - עדיף ללכת על דגמים מכניים ישנים של חברות טובות (ברנינה, פאפף וכו').

• הוסף לסימניות
תודה
לשם שינוי, אני ממש רוצה ללמוד
אני נרשמת למכון יעל, והיום היא אמרה לי שהם מוכרים מכונה במכון שלהם בהוזלה
אני יברר איזה דגם.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
מעיינות , לי יש ינומה 1030

מצוינת לא יקרה ועם אחריות ל5 שנים. קניתי אצל סוכן מב"ב חרדי.
לגבי לימודי תפירה אפשר פרטים ?
אני כבר תופרת הרבה אבל אף פעם לא למדתי ויש דבריםן שהיתי רוצה לחדד. יהיה מתאים לי הקורס הזה?

• הוסף לסימניות
רותי לא נראה לי כי את כבר יודעת,אני ממש מתחילה מאפס.
ויש להם שיטת לימוד שהיא טובה גם למתחילות וגם למתקדמות. וזה מה שאני הולכת ללמוד.
הם נקראים מכון יעל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;651374:
תודה
לשם שינוי, אני ממש רוצה ללמוד
אני נרשמת למכון יעל, והיום היא אמרה לי שהם מוכרים מכונה במכון שלהם בהוזלה
אני יברר איזה דגם.
תודה רבה לכולם.

הדגם שהם מוכרים (של ברנינה - ברנט) מאוד לא מומלץ!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איזה דגם הם מוכרים, אבל לי יש כבר 15 שנה ברנט של ברנינה (אומנם לא חרשתי איתה, אבל השתמשתי...) והיא בסדר גמור!!!

• הוסף לסימניות
המכונות של היום אינן המכונות של פעם. אין לי ניסיון איתה, אבל מורות מנוסות לתפירה חוזרות ואומרות לא להתקרב למכונה הזו.

• הוסף לסימניות
תכל'ס אין כמו תעשייתית. היא מהירה ועובדת כמו שצריך בלי להיתקע כל שניה, מי שהתרגל לתעשייתי לא יכול לתפור על מכונה ביתית, קחי בחשבון שהיא תופסת ה-מ-ו-ן מקום בבית. כי היא גדולה וכבדה ומגושמת... אבל אם את רוצה להיות תופרת באמת ולא חובבנית זה בשבילך. בהצלחה.:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה