נכתב ע"י שושיה;1354872:מה שכן, בעלי סיפר לי (וגם ראיתי בתמונות) שכשהיה קטן השיער שלו היה פשוט ישר, אבל הוא היה מסלסל את הפאות כל יום והתעקש שתעמודנה מסולסלות, הוא היה מרטיב אותן כמה פעמים ביום ומסלסל.
היום יש לו פאות מסולסלות!!!
לא נראה לי שמגיל 15 השיער שלו החליט להשתנות לשיער מסולסל.
אין לי עוד הסבר למצב.
אם זה חסיד בעלזא שמסובב סביב האוזןנכתב ע"י לאה ורחל;1355095:נראה לי שקצת נסחפו בציבור החסידי עם הסלסול
מה יקרה אם ילכו בפאות מאחורי האוזניים?
אם מי שהשיער שלו חלק ילך מאחורי האוזניים
זה כבר יהיה מקובל ונורמלי
למה להמציא נורמה לסלסל את הפאות ולהשקיע בזה זמן מאמץ וכסף?
אנחנו חסידים ולילדים שלי יש שיער חלק
והם מסדרים את הפאות מאחורי האוזניים
והם נראים מסודרים מאוד
ולא משקיעים יותר מידי מחשבה באיך שהם נראים- שזה בטח לא חסידי
נכתב ע"י יוד מם;1355081:ילד עם שיער דליל במיוחד חלק חלק.
הזהירו אותי שאם אני אעשה סלסול לא ישאר לו פאות
מה אומרים המומחים כאן?
נכתב ע"י יוסניו;1355101:לא נכון, אם אצל חסידים הקפידו שהפיאות יהיו מקדימה
צריכים להקפיד על זה,
כל אחד כפי שנהגו אבותיו ורבותיו
נכון שגם להכניס כל הראש בסולסלול הפיאות גם לא טוב
אבל לשנות ממנהגי אבות בוודאי לא טוב
אני סלסלתי לבני בעצמי, הלכתי לפאנית שלימדה אותי איך לעשות זאת וגם מכרה לי חומרים. התוצאות היו - לגדול, ששערו חום והיה אז בן 13, הסלסול נתפס מצוין - עשיתי פעם אחת בלבד ולא היה צורך לחזור על הפעולה שוב הפיאות כבר מורגלות לסלסול.נכתב ע"י קוביה;1354634:יש מישהי שעשתה סלסול לבד?
יש לי שלושה בנים והייתי רוצה מטעמי חיסכון לעשות את זה לבד. רק שאין לי מושג איך
נכתב ע"י לאה ורחל;1355095:נראה לי שקצת נסחפו בציבור החסידי עם הסלסול
מה יקרה אם ילכו בפאות מאחורי האוזניים?
אם מי שהשיער שלו חלק ילך מאחורי האוזניים
זה כבר יהיה מקובל ונורמלי
למה להמציא נורמה לסלסל את הפאות ולהשקיע בזה זמן מאמץ וכסף?
אנחנו חסידים ולילדים שלי יש שיער חלק
והם מסדרים את הפאות מאחורי האוזניים
והם נראים מסודרים מאוד
ולא משקיעים יותר מידי מחשבה באיך שהם נראים- שזה בטח לא חסידי
כמה שזה נכון המשפטנכתב ע"י פלאפון;1355150:ולילדים במיוחד זה חמוד...
נכתב ע"י יוד מם;1355081:ילד עם שיער דליל במיוחד חלק חלק.
הזהירו אותי שאם אני אעשה סלסול לא ישאר לו פאות
מה אומרים המומחים כאן?
את עושה להם כל בוקר בייביליס?נכתב ע"י sem;1355224:אני עושה עם בייביליס+ ספריי לשער, מחזיק יופי מהבוקר עד שהולך לישון
רק בשבת הוא נראה פחות טוב..
נכתב ע"י פלאפון;1355409:חברה סיפרה לי שבמקום לשים קרם או ג'ל
היא מוהלת סוכר ומים
ומרטיבה להם את הפיאות וזה מחזיק כל היום....
אוחחח רחמנות .....(זבובים , דבורות, .....)
אבל ''איש הישר בעיניו יעשה....''
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים