יעוץ-מפרט מחשב לעריכה

• הוסף לסימניות
המחשב חזק מספיק לעריכת וידאו?

קבצים מצורפים

• IMG-20160630-WA0002.jpg
    IMG-20160630-WA0002.jpg
    KB 114.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לפני הכל, אני לא ממליץ על אייבורי, בלשון המעטה,
מעבר לכך, המפרט הנ"ל אכן מכובד אך בהחלט אפשר שאת יכולה להסתפק בהרבה פחות מכך, בואי ספרי לנו עם איזה תתוכנות את משתמשת ובאיזו תדירות?
עם איזה מחשב את עובדת היום?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בעיקר בתוכנות:
AFTER EFFECTS
PREMIER PRO
AUDITION
כיום אני עובדת עם מחשב שלא מיועד לעריכה (בלשון המעטה...) של LENOVO
אני משתמשת די הרבה בתוכנות הנ"ל, ואני עוברת סבל נוראי כשאני עובדת עליו כל פעם מחדש
אני רוצה מחשב חזק שיעבוד מהר וטוב.
יש לכם מה להציע ומאיפה ניתן לקנות משהו טוב?

• הוסף לסימניות
תראי, את התוכנות הללו יכול להרים ולהפעיל מחשב שיעלה לך חצי מחיר מהטנק שהציעו לך, מכיוון שכעת אין לנו קנה מידה מה מתאים לך בדיוק כיוון שלדבריך המחשב כעת רחוק מלספק אותך,הייתי מציע לקחת משהו חזק אבל במחיר הרבה יותר סביר עם פוטנציאל שדרוג במידה ויצטרך.

במצבך אינני רואה שום סיבה לזרוק מלכתחילה כזה סכום עצום כאשר אפשר שאת יכולה להסתפק בפחות מכך.

אם תרצי אכתוב לך מפרט שנראה לי, לגבי מקום הרכישה, אני קונה מksp שנים ומספק חלקים שלהם ואני תמיד מרוצה, הם לא פחות זולים מאייבורי ויש להם שירות ואמינות הרבה יותרמהם, כך בחוויה שלי לפחות.

כמובן שאת התוכנות תצטרכי מישהו שיתקין בנפרד.

• הוסף לסימניות
אצל טכנאי פרטי מקצועי תוכלי לקבל מפרט זה ואפילו חזק יותר (כרטיס גרפי שחשוב מאד!! ) במחיר נמוך בהרבה כולל מערכת הפעלה וכל התוכנות הרצויות - שווה בירור !
אוכל להמליץ לך באישי

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לחסוך עגמת נפש,
ולפנות ישירות לניק פופקו

• הוסף לסימניות
לעריכת וידאו חשוב מאד הכרטיס הגרפי, בפרט לרינדור הסופי.
אבל עדיין אפשר להסתפק במחשב זול יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה