צפוני בנשמה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני מצרף הצעת משכנתא מבנק. אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה על ההצעה. (מסלול 3 נפרע מייד לאחר הלקיחה...)
מצויין + + תמהיל פצצה.אני מצרף הצעת משכנתא מבנק. אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה על ההצעה. (מסלול 3 נפרע מייד לאחר הלקיחה...)
צפה בקובץ המצורף 1825072
מי היועץ שלך?אני מצרף הצעת משכנתא מבנק. אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה על ההצעה. (מסלול 3 נפרע מייד לאחר הלקיחה...)
צפה בקובץ המצורף 1825072
מוכן לשתף באיזה בנק\מי היועץ?אני מצרף הצעת משכנתא מבנק. אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה על ההצעה. (מסלול 3 נפרע מייד לאחר הלקיחה...)
צפה בקובץ המצורף 1825072
מודה באשמה.אז דבר ראשון תודה למגיבים. אכן המשכנתא מבנק לאומי. היועץ התותח הוא @ari1980 .
באמת אחד הטובים. ובתור אנשים מן השורה שלא תמיד יודעים להעריך ריביות ומחכים כבר רק להיות אחרי ... נהנינו משרות פצצה זמינות וסבלנות לא רגילים. וכמובן תוצאות איכותיות ומוצלחות שמדברות בעד עצמם ממליצים בחום.
וואומודה באשמה.
ותודה על הפירגון.
5 ניחושים.וואו
מעניין למה א"א לא שאל למה אין כאן זכאות...
לא'ידעבאיזה סניפים בלאומי עדיין לא עברו את היעדים ?
הבנתי שבדיגיטל עברו את היעדים וזה לא כל כך מעניין אותם לתת משכנתאות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים