עזרה יעוץ על כאבי ראש במשך כשבועיים פלוס

• הוסף לסימניות
שתבדוק את הראיה. קוצר ראיה עלול לגרום לכאב ראש. וכן, שמעתי לאחרונה על צעירה שסבלה מכאבי ראש חזקים- ורופא עינים מומחה גילה בצקת בראש. נשמע מפחיד, אך ב"ה בעזרת טיפול תרופתי ובסיעתא דשמיא, כמובן, הבצקת הולכת ונעלמת וכאב הראש נעלם. חשוב לבדוק! לא מסוכן בד"כ - אך לא נעים...

• הוסף לסימניות
ספרה לי אשה שסבלה מכאבי ראש כרוניים ומתמשכים - וב"ה הכול בבדיקות היה תקין - ולא מצאו מה הגורם.
בסוף התברר, שהיה לה לחץ גדול מדבר כלשהוא - והגוף שלה הגיב לכך פיזיולוגית. היא לא הציגה שכואב לה הראש. באמת כאב לה - והסיבה הייתה ראגשית בעליל.
זה היה תהליך ארוך. אבל משתלם.
כדי לה לגשש בכוון. אולי?

• הוסף לסימניות
אם היא עובדת מול מחשב יכול להיות שרירים תפוסים בצוואר.
מאד נפוץ

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכל המייעצות חסד עצום.
היא מוסרת בשמה תודה רבה.
ושואלת אם מישהו מכיר נוירולוג שאין אצלו הרבה זמן להמתין לתור

• הוסף לסימניות
תמסרי לחברתך שאין לה כלום!!!!
היה לי מקרה ממש כזה ומרב לחץ, מי יודע מה יגלו לי לא ישנתי בלילות ,וזה הגביר את כאבי הראש.
רב גדול אמר וברך שאין לי כלום, והעזתי לעשות בדיקות דם שפחדתי מאד מה יגלו...
ובסוף היה לי חוסר b12 וקיבלתי זריקות וב"ה אני עומדת על הרגליים.
ה' נותן נסיונות שנתחבר אליו והתפילות שלנו יהיו יותר חמות.
כי רק ה' עוזר ויעזור!!
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
ו
תמסרי לחברתך שאין לה כלום!!!!
היה לי מקרה ממש כזה ומרב לחץ, מי יודע מה יגלו לי לא ישנתי בלילות ,וזה הגביר את כאבי הראש.
רב גדול אמר וברך שאין לי כלום, והעזתי לעשות בדיקות דם שפחדתי מאד מה יגלו...
ובסוף היה לי חוסר b12 וקיבלתי זריקות וב"ה אני עומדת על הרגליים.
ה' נותן נסיונות שנתחבר אליו והתפילות שלנו יהיו יותר חמות.
כי רק ה' עוזר ויעזור!!
בשורות טובות.
את ממש כותבת לענין.
היא שאלה רב וסיפרה מהרופא משפחה ששלח לנוירולוג והרב אמר לה ללכת לנוירלוג ונתן לה ברכה שתהי בריאה
ולכן עוד יותר דואגת כי למה ללכת לרופא נוירולוג כשאין לה כלום....

• הוסף לסימניות
נשמע קצת חרדות.. מכירה אחת שדמיינה שמי יודע מה יש לה
ואיך אומרים :לא יהיה כלום כי אין כלום:p
אבל עדיין כדאי ע"מ להרגע מהחרדה לקבוע תור וללכת לנוירולוג. עד שיגיע התור החרדה תעבור ותלך רגועה
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
תודה
נשמע קצת חרדות.. מכירה אחת שדמיינה שמי יודע מה יש לה
ואיך אומרים :לא יהיה כלום כי אין כלום:p
אבל עדיין כדאי ע"מ להרגע מהחרדה לקבוע תור וללכת לנוירולוג. עד שיגיע התור החרדה תעבור ותלך רגועה
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
לי היו כאבי ראש איומים שהגעתי למצב של חוסר תפקוד
כל הבדיקות היו תקינות וכבר לא ידעתי מה לעשות
ובסוף מה שעזר לי היה טיפול בשלושת המימדים

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תפני אלי באישי ואדבר איתה.
החרדות קשות מאאאאד!!
וחבל ללכת לנורולוג, אם בדיקות הדם תקינות, שתיסע לים הגלים מרגיעים.
או משהו טבעי מבית טבע להרגיע חרדות

• הוסף לסימניות
הורמונים בהריון יכולים לעשות כאבי ראש חזקים מאוד
(במקרה כזה שולחים לנוירולוג כמעט תמיד, כדי לוודא שאין שום דבר מלבד הורמונים)
וכדאי לדעת שגם מטפחת או פאה שמהודקים מדי - יכולים לגרום לכאבי ראש - עד רמת אישפוז!
(שמעתי על מקרה של אישפוז בן כמה ימים(!) עד שהתגלה כי המטפחת גרמה לכאבי הראש. במקרה הזה הבעיה הייתה ה'בובו' או איך שקוראים לזה, הכובע שמתחת למטפחת ולא המטפחת עצמה)

• הוסף לסימניות
אם היא עובדת מול מחשב יכול להיות שרירים תפוסים בצוואר.
מאד נפוץ
אני רוצה לחזק את האמור (ולאו דווקא ליושבים מול מחשב) שהרבה פעמים לחץ באזור הצוואר יכול לגרום לכאב ראש.
אפשר לאבחן אם זה הגורם על ידי:
1. לנסות לשחרר על ידי עיסוי וכדומה את שרירי העורף והכתפיים, ולראות אם יש השפעה על כאבי הראש.
2. למרוח משחה כגון וולטרן על האזורים הנ"ל, ואם כאב הראש עבר, כנראה שזה השורש.

• הוסף לסימניות
לי היה כאבי ראש מטורפים במשך כמעט שבועיים הייתי בטוחה שיש לי חס ושלום משהו הכי גרוע...
בסוף התברר שהברזל שלי ברצפה
קבלתי ונופר ובאותו יום הכאבים החלו לעבור.
רפו"ש:)

• הוסף לסימניות
ניתן לעזור לה בתשאול
מתי כואב לך הראש , כמה זמן , איפה בדיוק - וכל פעם מחדש שכואב שתכתוב מתי כמה ואיפה ואיזה סוג כאב ...
בנוסף למה שנכתב כאן אולי זו מיגרנה ?
אכתוב לך עוד אפשרות באישי .

• הוסף לסימניות
מדהים להיווכח עד כמה בני אדם לא מודעים ששתיית מינימום באזור 2 ליטר מים (ודווקא מים) הכרחית לתפקודנו היעיל מידי יום ושהיא מצילה אותנו מעייפות והתקפי כאבי ראש עזים.

כמו כן במקרים של התקפת לחצים בראש יחד עם הגברת שתיית מים הכרחי לנהל משטר עצמי לשינה ראויה ורגועה כשמונה שעות ביממה. שעה עד שעה וחצי בצהרים והשאר בלילה

• הוסף לסימניות
לכל העונים תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה