יעוץ על מסלולי משכנתא [מחזור ?]

• הוסף לסימניות
שלום.
יש לי משכנתא לשיפוץ נלקחה לפני שנתיים 450,000 ש"ח כיום היא עומדת על 448,540 ש"ח לכאורה עיקר ה'בעיה' בה היא החלקים שצמודים למדד שהסכום בהם גבוה מסכום ההלוואה לפני שנתיים
אשמח לקבל עזרה מה ניתן וכדאי לנסות לעשות בעניין
מצורף פירוט של המסלולים ודו"ח אישור יתרות
תודה רבה מאוד
פירוט מסלולים.jpg

קבצים מצורפים

• אישור יתרות.pdf
    KB 181.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יש לי משכנתא לשיפוץ נלקחה לפני שנתיים 450,000 ש"ח כיום היא עומדת על 448,540 ש"ח לכאורה עיקר ה'בעיה' בה היא החלקים שצמודים למדד שהסכום בהם גבוה מסכום ההלוואה לפני שנתיים
אשמח לקבל עזרה מה ניתן וכדאי לנסות לעשות בעניין
מצורף פירוט של המסלולים ודו"ח אישור יתרות
תודה רבה מאוד
גם הפריים גבוה וגם הריביות בצמוד גבוהות.

• הוסף לסימניות
זה משכנתא שצריכה מחזור מלא .

• הוסף לסימניות
גם הפריים גבוה וגם הריביות בצמוד גבוהות.
תודה רבה
בתור משכנתא לשיפוץ למה אני יכול לנסות למחזר, לאיזה רביות ? והאם כדאי לברוח כעת מהצמוד למסלול אחר ?
ואגב מחזור יעיל הוא בדרך כלל דווקא בבנק אחר או שזה לא מחייב ?
שוב תודה.

• הוסף לסימניות
בתור משכנתא לשיפוץ למה אני יכול לנסות למחזר, לאיזה רביות ? והאם כדאי לברוח כעת מהצמוד למסלול אחר ?
לריביות רגילות (לא במזרחי)
גם אם תשאיר מסלול ק"צ עדיין זה יהיה בריביות יותר טובות

• הוסף לסימניות
לריביות רגילות (לא במזרחי)
גם אם תשאיר מסלול ק"צ עדיין זה יהיה בריביות יותר טובות
אם הבנתי נכון, א. מזרחי יהיו יקרים יותר
איפה כדאי לבקש הצעה ? יש לי חשבון פעיל בבנק פועלים זה נותן עדיפות לתנאים טובים
במצב השוק היום מומלץ להשאר עם ק"צ או משהו אחר ? [זה די מתסכל לראות את החוב רק עולה, יש סיכוי שזה יתהפך?]
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, א. מזרחי יהיו יקרים יותר
איפה כדאי לבקש הצעה ? יש לי חשבון פעיל בבנק פועלים זה נותן עדיפות לתנאים טובים
במצב השוק היום מומלץ להשאר עם ק"צ או משהו אחר ? [זה די מתסכל לראות את החוב רק עולה, יש סיכוי שזה יתהפך?]
תודה רבה
הצעה מפועלים.
הם יוכלו לשפר היטב.
קח בחשבון שמול ההצמדה של הק"צ - לקל"צ יהיה עמלות היוון, וריביות יקרות יותר.

• הוסף לסימניות
הצעה מפועלים.
הם יוכלו לשפר היטב.
קח בחשבון שמול ההצמדה של הק"צ - לקל"צ יהיה עמלות היוון, וריביות יקרות יותר.
תודה רבה.
סליחה על הבורות 'עמלות היוון' הכוונה לעמלת פירעון מוקדם או מחזור בעתיד ?
האם זה נתון שמופיע בברור בהצעה [כמו רביות שזה די פשוט להשוות] או שזה משהו באותיות קטנות שצריך להבין בזה?
ואגב. האם יש חסרון בלהתחיל בלבקש הצעה מפועלים דרך האתר [כלומר להכניס שם את הנתונים הכלליים] ולהתקדם משם או שיש עדיפות מול פקיד ?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות 'עמלות היוון' הכוונה לעמלת פירעון מוקדם או מחזור בעתיד ?
נכון
האם זה נתון שמופיע בברור בהצעה [כמו רביות שזה די פשוט להשוות] או שזה משהו באותיות קטנות שצריך להבין בזה?
לא מופיע. מכיון שזה תלוי בריבית העתידית בזמן המחזור.
ואגב. האם יש חסרון בלהתחיל בלבקש הצעה מפועלים דרך האתר [כלומר להכניס שם את הנתונים הכלליים] ולהתקדם משם או שיש עדיפות מול פקיד ?
לא

• הוסף לסימניות
מה יש לעשות עם המשכנתא הזו
שבנוסף אליה יש לי הלוואה של פריים + 2.50יתרה של 99000 שמסתיים ב 2032
יש לי כרגע סכום של 135000ש"ח
המטרה שלי היא גם להקטין את אחד המסלולים או יותר וגם לשלם פחות חודשי (היום זה סביבות 4800)
1742447570201.png

• הוסף לסימניות
לא העלית את ריביות המשכנתא אך לכאורה מה שצריך זה לסלק את ההלוואה הנוספת ולקצר שנים במשכנתא עד לסכום שאתה רוצה לשלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה