יעוץ על מצלמה

• הוסף לסימניות
כבר שאלתי בעבר וכעת אני בדרך לקנות DSLR בעיקר לוידאו [לא ארועים, רק צילום מבויים].
מישהו מכיר את המצלמה הזו?
Nikon D7500 DSLR Camera
או משהו יותר טוב בתקציב דומה?
ואיזה עדשות מומלצות?

• הוסף לסימניות
מה המחיר שלה? אני גם לפני קניה ועומדת לקנות את פנסוניק gh4

• הוסף לסימניות
נראה לי שהן בסביבות אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lovely;n4973510:
מה המחיר שלה? אני גם לפני קניה ועומדת לקנות את פנסוניק gh4

המצלימה הזו כבר לא במלאי,
רק הgh5

• הוסף לסימניות
אני עומדת לקנות אותה בארה"ב ושם עדיין ניתן לרכוש אותה.

• הוסף לסימניות
ניקון בווידאו לא משהו.
ממליץ על סוני 6500 עם עדשה אקוויולנטית 24-105 צמצם קבוע f4
אם את לא צריכה עדשה רחבה יותר מ24 ממליץ בחום על פנסןניק fz1000 מחיר מצוין למצלמה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;n4973478:
כבר שאלתי בעבר וכעת אני בדרך לקנות DSLR בעיקר לוידאו [לא ארועים, רק צילום מבויים].
מישהו מכיר את המצלמה הזו?
Nikon D7500 DSLR Camera
או משהו יותר טוב בתקציב דומה?
ואיזה עדשות מומלצות?

יש באיביי כל הערכה כולל הכל במחיר של 6072 שח בלבד כולל משלוח
כדאי מאד לבדוק ...

https://www.zipy.co.il/p/ebay/nikon...b-more-great-value-kit/122556095599/#bestdeal

קבצים מצורפים

• $_12.JPG?set_id=880000500F.jpg
    $_12.JPG?set_id=880000500F.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4976268:
ניקון בווידאו לא משהו.
ממליץ על סוני 6500 עם עדשה אקוויולנטית 24-105 צמצם קבוע f4
אם את לא צריכה עדשה רחבה יותר מ24 ממליץ בחום על פנסןניק fz1000 מחיר מצוין למצלמה מעולה.

המצלמות שהמלצת הן לא פול פריים, נכון? זה לא משמעותי לצילום וידאו? מאיזו בחינה הניקון לא משהו לוידאו? נוחות התפעול? התוצאה?
תודה אל הידע המקצועי שלך. אני מרגישה חסרת אונים בעניין הזה של הבנה בציוד.

• הוסף לסימניות
למה את לא הולכת על קנון?
מבינחת צבעים אין עליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;n4976455:
המצלמות שהמלצת הן לא פול פריים, נכון? זה לא משמעותי לצילום וידאו? מאיזו בחינה הניקון לא משהו לוידאו? נוחות התפעול? התוצאה?
תודה אל הידע המקצועי שלך. אני מרגישה חסרת אונים בעניין הזה של הבנה בציוד.

חיישן גדול יותר (פול פריים לצורך העניין, אבל זה נכון לכל גודל חיישן) יתן תוצאה טובה יותר בתאורה נמוכה, ועומק שדה צר יותר בצמצם פתוח.
לדעתי זה לא משמעותי לצילום וידאו. אני יכול לשמוע צלמים שיחלקו עלי, זו דעתי כבעלים של מצלמת פול פריים.
ניקון פחות מוצלחים מבחינה טכנית וארגונומית. מבחינת תוצאה כאשר התמונה מפוקסת והחשיפה נכונה סביר להניח שתקבלי תוצאה טובה.
לסיכום, לא קונים מצלמה בלי לנסות אותה קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4978004:
חיישן גדול יותר (פול פריים לצורך העניין, אבל זה נכון לכל גודל חיישן) יתן תוצאה טובה יותר בתאורה נמוכה, ועומק שדה צר יותר בצמצם פתוח.
לדעתי זה לא משמעותי לצילום וידאו. אני יכול לשמוע צלמים שיחלקו עלי, זו דעתי כבעלים של מצלמת פול פריים.
ניקון פחות מוצלחים מבחינה טכנית וארגונומית. מבחינת תוצאה כאשר התמונה מפוקסת והחשיפה נכונה סביר להניח שתקבלי תוצאה טובה.
לסיכום, לא קונים מצלמה בלי לנסות אותה קודם.

הבנתי, כנראה אלך על סוני 6500,
איפה מומלץ מנסיונך לרכוש? בארץ , בחו"ל? [אין מכס ביבוא מחו"ל?]
ושוב תודה על היעוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4978004:
לדעתי זה לא משמעותי לצילום וידאו.

אפשר להבין למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;n4978036:
אפשר להבין למה?

אנסהלהסביר למה לדעתי זה לא משמעותי, אך אקדים ואומר שדעתי נובעת מתוך הניסיון שלי ושל מה שאני מצלם. בהחלט יתכן שמישהו אחר יחשוב אחרת וכך גם כתבתי.
גם במצלמה שאיננה פול פריים אבל עם חיישן יחסית גדול, כגון סוני A6500 שיש לה חיישן APS-C, נקבל עומק שדה צר ואיכות צילום בתאורה נמוכה. לגבי איכות הצילום בתאורה נמוכה, לדעתי ברוב מוחלט של המקרים גודל החיישן הזה יספק. לגבי עמק השדה הדיון הוא על הפער בין עומק השדה שנקבל בAPS-C ל 35מ"מ (פול פריים). מספר הפעמים בהם ההבדל הזה יחסר לנו, הוא לאין ערוך קטן יותר ממספר הפעמים בהם לא נרצה אותו. יתרה מזאת מזאת, מספר הפעמים בהם נפספס את הפוקוס בגלל עומק השדה הצר, מהווה בעיני סיבה גדולה למה לא להשתמש בפול פריים (ככל שהחיישין קטן יותר, למצלמה קל יותר לפקס ולהישאר בפוקוס).
כמה פעמים בעלי פול פריים מצלמים וידאו במפתח 1.8 או 1.4, אני מעז לומר שהם לא מצלמים בכלל במפתח הזה, כי אז כל תזוזה של האובייקט תגרום לאיבוד פוקוס. לעומת זאת אותה עדשה עם אותו מפתח צמצם, כאשר נשים אותה על מצלמת APS-C נקבל בה בגלל ההבדלים בגודל החיישן, עומק שדה זהה למה שנקבל בפול פריים בצמצם 2.8 או 4. הוי אומר שיש דרך לקבל את עומק השדה הצר של פול פריים גם במצלמת APS-C על ידי שימוש בעדשה עם צמצם 1.8 או 1.4.
נכון שכמעט אין עדשות כאלה (יש פריים 50מ"מ וכד'). אבל בפועל לדעתי כמעט לא משתמשים בהם בוידאו בגלל עניין הפוקוס. זאת בניגוד לסטילס שם בעיית הפוקוס פחות משמעותית (אם כי גם בסטילס תשמעו הרבה צלמים מתלוננים על איבודי פוקוס במפתחים כאלה, כי חייבים לדייק).
את כל הנ"ל אני כותב מתוך נסיוני האישי, כבעל מצלמת פול פריים (סוני A7S) עם עדשה 55מ"מ 1.8, וכמחזיק במצלמות עם חיישן 1 אינטש (סוני RX100) ואחרות.
אם למישהו תובנות אחרות, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות

אם למישהו תובנות אחרות, אשמח לשמוע.[/QUOTE]
כן לי יש:)
עבדתי על סרט משותף עם עוד צלמת שצלמה ב80D (המלצה שלי בתקציב הזה) עם עדשת פריים, אני צילמתי חלק מהסצינות עם A7S של סוני (FF) וההבדלים מבחינת נראות הפריים בולטים, לא רק לדעתי אלא גם לדעת צופים שהם לא צלמים מקצועיים

• הוסף לסימניות
משום מה התוצאה ב80D לא מדהימה
ניסיתי אותה והתאכזבתי

• הוסף לסימניות
https://www.youtube.com/watch?v=baXN5IuIcAs

אנשים שונים דעות שונות. אם אמצא אעלה פריים זהה מסוני A7S II ומהסוני A6500 וקנון 80D ופנסוניק GH5, כך שכל אחד יוכל לראות לבד.
הקנון מעולה, קצת כבדה יחסית לסוני למי שזה חשוב.

• הוסף לסימניות
מצ"ב השוואה של סטילסים מוידאו מהמצלמות הבאות
סוני A7S II
פנסוניק GH5
קנון 80D
סוני A6500

לשיפוטכם
https://jumbomail.me/j/utf_nhpK6USJdDN

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4979909:
מצ"ב השוואה של סטילסים מוידאו מהמצלמות הבאות
סוני A7S II
פנסוניק GH5
קנון 80D
סוני A6500

לשיפוטכם
https://jumbomail.me/j/utf_nhpK6USJdDN

כמה השוואה כזו מלמדת אותי? גם המצלמה שיש לי כיום ואני רוצה להתפטר ממנה יכולה להוציא תמונה מדהימה בתנאים מסוימים. אך בתנועה / תאורה גרועה היא על הפנים...
כך שלדעתי התמונות הללו אולי נותנות אמת מידה כלשהיא ואולי לא. כמו שאתה אומר, אין כמו להתנסות 'על אמת' לפני ההחלטה.
השאלה היא איפה ניתן להתנסות בתשלום סביר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;n4978701:
משום מה התוצאה ב80D לא מדהימה
ניסיתי אותה והתאכזבתי

אם לא היה מובן- הכוונה שלי היתה שהיה הבדל משמעותי לטובת הA7S :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה