עזרה יעוץ על קניית מוצרי חשמל ורהיטים בזול ובתשלומים

• הוסף לסימניות
לקראת חג הפסח אנחנו צריכים לחדש ריהוט ומוצרי חשמל.
בכל עלון..עיתון יש ככ הרבה היצע ואנחנו טיפה מבולבלים.
אשמח לשמוע מנסיונכם היכן כדאי וטוב להזמין
אם אפשר דרך אתר עוד יותר טוב העיקר שיהיו אמינים טובים ו..לא יקרים.
אני רוצה לבקש
לא לכתוב חלילה ממי לא הייתם מרוצים ואיפה לא כדאי לקנות.
רק היכן כן לקנות.

• הוסף לסימניות
ביטון.
מעולה !!

• הוסף לסימניות
קרן בני הישיבות.
היינו ממש מרוצים!

• הוסף לסימניות
ממליצה על אתר lastprice עשיתי שם כמה וכמה הזמנות של מוצרי חשמל בעיקר קטנים, מחירים זולים מאוד, שירות מעולה!!

• הוסף לסימניות
אנחנו מתלבטים עכשיו בין קרן בני הישיבות, לבין וירטואל חשמל בבני ברק.
צריכים מקרר.

קנינו בעבר דרך קרן בני הישיבות מזגן וקיבלנו שרות אמין.

עכשיו ההתלבטות שלי היא בגודל שמציעים לי, והתחבטות אם כדאי לי משמרת השבת (שעובר לבד) או בדצ שצריך לזכור להעביר.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להמלצה על דוד ביטון, מיטב מוצרי חשמל.
הגעתי אליו בעקבות המלצה של חבר. קנינו 2 מקררים.
הייעוץ היה טוב, המחיר זול, ובעיקר השירות אח"כ (הייתה דפיקה בדלת של המקפיא ששמנו לב אליה רק אחרי שההובלה כבר הלכה).
גם קרייסמן בירושלים יש להם שם טוב כנ"ל מחירים ושירות, קניתי אצלם תנורים כיריים והייתי מרוצה מאוד.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
תזכו למצוות.
אכן ננסה לברר אצלם.
תודה.
וכן האם למישהו יש מושג על ריהוט?

• הוסף לסימניות
רק שיא החשמל והמיזוג
המחירים שנתנו לי שם היו הכי זולים מכולם
תבדקו את זה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור לך בכל עניין הריהוט
עם שירות V.l.P, מחירים זולים ותשלומים
יש הרבה המלצות, גם כאן בפורום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה