יעוץ: קו טלפון של נטוויז'ן

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
עלות הקו - נייח - 79.9 ללא התחיבות, ודבר בלי הגבלה. הן לנייחים והן לניידים.
מספר הטלפון יכול להשאר בלי להשתנות.

יש למישו ניסיון?
מידע על חברות משתלמות יותר?

האם לנטוויז'ן יש גם שירות של תא פקס בתא קולי כמו לבזק??

לעזרתכם ותגובותיכם אודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;761604:
גם בהוט יש את המבצע הזה.

כן, אבל אין באזורינו תשתית של הוט.

מה ידוע לכם על נטוויז'ן?
על החברה, אמינות, איכות קו וקליטה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג. הייתי אצלם באינטרנט והיה גרוע. אבל אולי בטלפון זה ענין אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;761615:
אין לי מושג. הייתי אצלם באינטרנט והיה גרוע. אבל אולי בטלפון זה ענין אחר.

תוכלו לפרט??

• הוסף לסימניות
מבחינת תשלומים הם גבו יותר ולקח הרבה זמן ולחצים עד שהכסף חזר. להתנתק מהם זה סיפור בפני עצמו. תוכלי לעשות חיפוש בפרוג ולראות. אבל שוב, מדובר באינטרנט, יתכן שבטלפון זה אחרת.

• הוסף לסימניות
למרות כל ספורי הזוועה שלפעמים מספרים עליהם, אני דוקא מרוצה, משלמת 29.90 לחודש על קו ביתי ומקבלת 3000 דקות לנייחים. מחוברת אליהם בערך שנתיים וב"ה אין ספורים מיוחדים.
גם לאינטרנט אני מחוברת אליהם, עובד יופי כבר כמה שנים.

• הוסף לסימניות
יש לי קו טלפון שלהם ואני מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;761634:
יש לי קו טלפון שלהם ואני מרוצה

איך איכות הקו שלהם??
מה המחיר שאתם משלמים?
על כמה?

ושוב, האם למישו יש תשובה: האם יש להם תא פקס בתא קולי??

• הוסף לסימניות
אל תתקרבו אליהם!!! ואני מזהירה מראש!!

ממליצה לעשות פה חיפוש בפורום אודותיהם ואם זה לא מספיק אני יכולה לספר סיפורים אישיים ומשפחתיים ושכונתיים שלא יעשו לך חשק להיכנס לדבר הזה!!

• הוסף לסימניות
מחירים מצוינים ונוחים, אבל...
שירות מזעזע
גביה על דברים שלא היו ולא נבראו---
וכו' וכדו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;761976:
מחירים מצוינים ונוחים, אבל...
שירות מזעזע
גביה על דברים שלא היו ולא נבראו---
וכו' וכדו'
+

אני איתם (באינטרנט) כבר מעל 3 שנים ובטלפון שנתיים. אמנם בתחילה היו בעיות (ניתוקים לא ברור וכו') אבל השתכללו מאוד וכיום (טפו טפו :rolleyes:) עובד יופי.
לא היו לי בעיות עם כספים אבל אחרי האזהרה החמורה שלעיל אולי אלך לבדוק שוב את החשבוניות שמא לא שמתי לב...:eek:

לגבי פקס טו מייל יש להם את האופציה בתשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
יש לנו קו טלפון של נטוויז'ן ומרוצים מאד.
איכות הקו מעולה, המחיר מצוין.
בשבועיים הראשונים היו מעט בעיות (הם הודיעו מראש שזה יתכן בהתחלה) אבל השירות היה מצוין. באו וסדרו במהירות (אפילו ביום שישי) וגם התקשרו מעצמם כמה פעמים לשמוע שהכל תקין.
בינתים אנחנו מאד מרוצים.

חני

• הוסף לסימניות
תעקבו אחרי החשבוניות. נסו להשיג תמיכה שלהם! אחרכך תדברו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;762004:
תעקבו אחרי החשבוניות. נסו להשיג תמיכה שלהם! אחרכך תדברו.
אני עוקבת אחרי החשבוניות ומשיגה את התמיכה יותר משנתיים ולא רואה בהם בעיה יותר מבזק... לכולם צריכים לחכות זמן סביר.

אוסיף שבחודש שעבר התקשרו ושיכנעו אותי להוסיף כל מיני שירותים כמו אנטי ספיי/ מסננט/ ועוד כמה דברים. חשבתי שמדובר ב10 ש"ח עבור הכל והסכמתי. למחרת כאשר בדקתי במייל ששלחו לי (דרשתי שישלחו לי בכתב) הבנתי שכל דבר זה עלות בנפרד. התקשרתי. ביטלתי. וכעת קיבלתי חשבונית והכל מופיע בדיוק ז.א. חייבו אותי עבור שימוש של יום אחד ולא יותר.

מה שכן זה שצריך לעקוב וזה נכון לגבי כל חברה. יום אחד בזק התקשרו לשכנע אותי לחזור אליהם. ההצעה הייתה די מפתה. ביקשתי שישלחו לי את הכל במייל ואבדוק מול החשבוניות שלי אם זה משתלם. מתברר שבין מה שאמרו למה שכתבו היה פער רציני... וטוב שלא התפתי להאמין להם בעל פה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שמבחינת חוות דעת על נטויז'ן אני הכי מקצועי פה:)
אני לקוח שלהם מעל 12 שנים... אחד מהותיקים ביותר.
מבחינת האינטרנט - שירות מעולה בדר"כ במשך השנים. קו יציב בדר"כ ומהיר.
מבחינת קו הטלפון זה סיפור אחר לגמרי - לצערי הקו לא עומד בציפיות בנוגע לאיכותו. גרם לי להמון בעיות. שמיעה חלשה מאוד.
המחיר, דרך אגב, מצויין.

• הוסף לסימניות
אני כבר 3 שנים עם קו שלהם ואינטרנט ואין לי בעיות מיוחדת
אני גם עוקבת אחר חשבוניות אין ממש טעויות,
וכשאני מתקשרת מידי פעם אם יש משהו במערכת אני נענית מקסימום תוך 10 דקות בערך לא יותר
אני שמשלמת שקל ליום ויכולה לדבר עד 3000 דקות בחודש לנייחים.
אין לי שום אחוזים שם...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחוברת לאינטרנט ולטלפון שלהם,
די נהניתי אבל עברתי חזרה לבזק
בגלל סינון האינטרנט שהוא ממש לא מוצלח - מסננט
ובענין הטלפון כעסתי עליהם שלא שלחו לי חשבוניות לא במייל ולא בדואר, למרות בקשותיי החוזרות ונשנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;762175:
אני שמשלמת שקל ליום ויכולה לדבר עד 3000 דקות בחודש לנייחים.

סליחה על התודה......

תבדקי שאכן את משלמת 1 ש"ח ליום כי נראה לי שהם ביטלו את המסלול הזה ויש במקומו מסלול של 29.9 לחודש ו3000 דק'
אגב למי שהתלונן על התמיכה הטכנית שלהם זה היה נכון וכן השירות לקוחות שלהם היה על הפנים אבל הם השתדרגו מאד בזמן האחרון זמן ההמתנה התקצר ויש אפשרות שהם יחזרו למס' הטלפון שלכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;762289:
סליחה על התודה......

תבדקי שאכן את משלמת 1 ש"ח ליום כי נראה לי שהם ביטלו את המסלול הזה ויש במקומו מסלול של 29.9 לחודש ו3000 דק'
אגב למי שהתלונן על התמיכה הטכנית שלהם זה היה נכון וכן השירות לקוחות שלהם היה על הפנים אבל הם השתדרגו מאד בזמן האחרון זמן ההמתנה התקצר ויש אפשרות שהם יחזרו למס' הטלפון שלכם

29.9 ש"ח לחודש זה אפילו טיפה'לה פחות משקל ליום:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה