• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה מקצועית, לא וידאו, איך אני יכולה להסריט בה מחזמר של כמה שעות (על במה)
יש איזשהו טיפים או דברים חשובים שאני צריכה לדעת?
כמו כרטיס זיכרון מיוחד וכיוצ"ב

אשמח על כל תשובה שתקדם אותי...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לקנות כרטיס מהיר. בטריה רזרבית.
לא להסריט שעות ברצף כי זה גורם למצלמה להתחמם, אלא להפסיק בין קטע לקטע.
תמיד טוב לקחת עוד מצלמה גיבוי, במיוחד שקשה בDSLR להקריב ולהרחיק בצורה חלקה, לכן כדאי לקחת מצלמה נוספת לתקריבים.
אני אישית מעמידה מצלמת וידאו שתסריט את כל הבמה ובמצלמה מבצעת תקריבים. (אפשר גם להפך)
כמובן שחצובה - חובה.

• הוסף לסימניות
וואיי תודה רבה רבה,
המסיבה היום אז תודה על התשובה המהירה

• הוסף לסימניות
למה כרטיס מהיר, בוידיאו זה לא משמעותי מנסיון, כרטיס איכותי מסזפיק, רק שיהיה מספיק מקום.

• הוסף לסימניות
חשוב מאד!
הרבה מצלמות DSLR מפסיקות לצלם אחרי 30 דקות בלי להתריע מראש
יש להפסיק את הצילום לשניה ואז להמשיך שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mgv;n4969363:
למה כרטיס מהיר, בוידיאו זה לא משמעותי מנסיון, כרטיס איכותי מסזפיק, רק שיהיה מספיק מקום.

בצילום וידאו יש חשיבות רבה לקצב העברת הנתונים=כרטיס מהיר. בפרט כשמצלמים באיכות גבוהה. כרטיס איטי פשוט לא יוכל לקבל את המידע מהמצלמה והצילום יתקע.

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף כרטיס מהיר (אקסטרים של סנדיסק) אחרי פחות מחצי שעה נגמר המקום
הכרטיס הישן שהיה לי (אולטרה של סנדיסק) הספיק לי לכל שאר השעות

בקיצ' עכשיו אין לי מה לעשות עם הכרטיס הזה...

ותודה על הטיפ של המצלמה לגיבוי, שימש אותי כשהחלפתי בטריות...

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף כרטיס מהיר (אקסטרים של סנדיסק) אחרי פחות מחצי שעה נגמר המקום
הכרטיס הישן שהיה לי (אולטרה של סנדיסק) הספיק לי לכל שאר השעות

בקיצ' עכשיו אין לי מה לעשות עם הכרטיס הזה...

ותודה על הטיפ של המצלמה לגיבוי, שימש אותי כשהחלפתי בטריות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה