כללי יעוץ

• הוסף לסימניות
Artboard 1.png

הופס...
הגעתי לפורום מקצועי של מעצבים. לא אתם צריכים אותי...

מה שכן תוכלו לעזור:
ייעצו לי בבקשה,
איך איפה וכמה אני מגיעה ללקוחות חדשים?
סיימתי לפני שנתיים ועכשיו אני רוצה לקחת את העיצוב חזק לידיים.
ברזומה שלי מס נחמד למדי של פרויקטים אבל אני לא יודעת איך להגיע לעוד.
על העצים ובמקומונים אני לא ממש רואה מודעות כמו הנ"ל וגם לא בכלל בנושא...
:) אשמח לעזרות

• הוסף לסימניות
:(
מה,
זו לא שאלה שמתאימה לכאן?

• הוסף לסימניות
פשוט מתחילים מ0 מחפשים קרובים שצריך איזה מודעה ומעצבים להם במחיר מצחיק וכבר יש לך תיק עבודות, ומשם מתחיל כבר החברא חברא אית ליה
והכל תלוי בתפילות

• הוסף לסימניות
אולי אני יכולה לעזור בתפילות, ולברך אותך בהצלחה רבה
העיקר לא להתייאש!:D

• הוסף לסימניות
אפשר גם בהתנדבות למטרות חסד וצדקה, עיצוב של קטלוגים, הגרלות סיניות.. זה דברים שמתפרסמים באלפי עותקים .. עצם החסד יפתח את המזל...;)

• הוסף לסימניות
פשוט לדבר.

אנחנו כל היום באים במגע עם אנשים. מכל הסוגים. ביניהם יש רבים מאד, שמחפשים וצריכים את השירות שאנו מציעים, אולם הם לא יודעים עלינו ואנחנו לא יודעים שהם זקוקים לנו...

מה עושים?! מדברים.

נכנס לחנות למכשירי כתיבה, קונה מוצרים בשקל וחצי שנארזים בשקית מרשרשת. פונה למוכר "רציתי לשתף אותך ברעיון למיתוג שעלה לי כרגע, לחנות כמו שלך. ולא, אתה לא חייב לי מאומה, גם אם תפנה למעצב אחר. כמובן, שאשמח מאד ליישם את הרעיון ולשתף פעולה במיתוג של העסק שלך".

וכן הלאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה