בקשה יעזור לי מאוד אם תקדישו כמה שניות למלא סקר מעניין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאנחנו כחברה צריכים להגיד תודה ולהתייחס לכולם באותו המעמד ובגובה העניים.
להראות למישהוא אחר חוץ מעצמך וקצת התייחסות יכולות לשנות לבנאדם את היום.
(מניסיון אישי - ואני מאמינה שכולם יסכימו איתי..)
בהצלחה בפרויקט! - נושא מקסים..

• הוסף לסימניות
אני רואה פה קצת בלבול.
נהג אוטובוס הוא לא אדם שקוף. בכל אופן לא מתוקף היותו נהג אוטובוס.
אחרי העבודה יש לו משפחה, יש לו חברים ויכול להיות שהוא הרבה יותר משמעותי שם ממני.
אז מה, באוטובוס הוא שקוף? למה? כי אף אחד לא מדבר איתו? גם איתי, הנוסעת אף אחד לא מדבר, וגם לא תמיד יש לי מקום לשבת...
כנ''ל הקופאית בסופר.
לא התפקיד או המקצוע הופך אדם לשקוף.
יכול להיות גם עורך דין שקוף.

ואת התודה אנו חייבים לומר לא מתוקף היותו שקוף ולא מתוקף גמילות חסד עם איש מסכן, אלא מתוקף היותינו בני אדם האמונים על הכרת תודה לכל מי שעשה עימנו טובה.
ויש הרבה סיפורים על גדולי ישראל שעשו אפילו מאמץ כדי להודות לנותני שירות. כמו הרב מפוניבז' שהלך עד לקרון הקטר ברכבת רק כדי להגיד תודה לנהג.

@מילה בסלע למיטב ידיעתי, יש בעיה הלכתית גדולה יותר בהגשת כוס מים לגבר מאשר אמירת שלום או תודה. (להניח על השלחן לידו זה בסדר. להגיש לו ביד זה בעייתי ממש)

• הוסף לסימניות
עניתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אנא עזרתכם במילוי סקר קצר וקל
כל תשובה תעזור מאוד!

כניסה לסקר >>>
  • חחח
Reactions: ניק 38101 //
7 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה