דרוש מידע יעזור לי ממש אם תענו על הסקר-לנשים

• הוסף לסימניות
אני "ממש ביקשתי" בסקר- שלא תהיה איזו אישה שבין הרצאה להרצאה תעלה לבמה ותגיד פרושים ותחפש מילים בנרות עד שהמרצה הבא יגיע.
מסכימים איתי?
אני ביקשתי שלא יהיו בכלל הרצאות משום צורה, מתעבת הרצאות!

• הוסף לסימניות
איך יידעו איזה מופע היית, שלא יחזור על עצמו?

מה זאת אומרת? שום מופע לא צריך לחזור על עצמו
נניח שהלכתי למופע "השמים הם הגבול"
ואח"כ למופע " הגבול בראש שלך"
ושניהם בעלי אותו תוכן
זה מעצבן ברמות
אני לא הולכת לאותו מופע פעמיים. רוצים לחזור על עצמכם? בכיף! תכתבו שזה אותו מופע ותופיעו באותו שם
אל תכתבו: תכנית חדשה וסוחפת שעוד לא היתה!

• הוסף לסימניות
עניתי.
נשמח שתשתפי אותנו בתוצאות הסקר....ותארגני לנו משהו בסגנון....;)

בעזר ד' אני יעלה בהמשך,
98 אחוז מהתשובות של האנשים היו זהות לגבי מה שרוצים ומה שלא.
תודה לכל מי שענתה,עוזר לי מאוד.

אנחנו עובדים על ערב מושקע שלא היה.(אמיתי)
ההוצאות גדולות ברמות אחרות-ודברים שלא היו עדיין במגזר של שלנו (שעל זה היה דגש)+מה שאתם רציתן.
אז בעזרת ד' שבאמת נצליח ותראו את הפרסומות בחופש.
תודות שוב.

• הוסף לסימניות
אני כתבתי שלא יחלקו שום דוגמיות...

למה? זה דווקא יכול להיות נחמד.
למה רק בערבים שאני הייתי - מעולם לא חילקו דוגמית חינם ואפילו על האוויר שנשמתי - הייתי צריכה לשלם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה