דרוש מידע יעזור לי ממש אם תענו על הסקר-לנשים

• הוסף לסימניות
למה? זה דווקא יכול להיות נחמד.
למה רק בערבים שאני הייתי - מעולם לא חילקו דוגמית חינם ואפילו על האוויר שנשמתי - הייתי צריכה לשלם?
אם זה דוגמיות שוות אז בשמחה. (באירועים של בייבילנד למשל את יוצאת עם שק גדוש במתנות, שווה לגמרי) אבל יש אירועים שאת מקבלת "שקית הפתעות" ובפנים מאה עלונים (בחלקם אפילו יש 5% הנחה לקניית המוצרים "המשתלמים" מעל 3000 ש"ח ללא כפל מבצעים. )

• הוסף לסימניות
אם זה דוגמיות שוות אז בשמחה. (באירועים של בייבילנד למשל את יוצאת עם שק גדוש במתנות, שווה לגמרי) אבל יש אירועים שאת מקבלת "שקית הפתעות" ובפנים מאה עלונים (בחלקם אפילו יש 5% הנחה לקניית המוצרים "המשתלמים" מעל 3000 ש"ח ללא כפל מבצעים. )

באמת נושא טוב שהעלתם,
כיון שעניין אותי מאוד עניין הדוגמיות.
תאהבו עם תקבלו שקית עם דוגמיות\מיני מוצרים?(לא עלונים ופתקים)

• הוסף לסימניות
באמת נושא טוב שהעלתם,
כיון שעניין אותי מאוד עניין הדוגמיות.
תאהבו עם תקבלו שקית עם דוגמיות\מיני מוצרים?(לא עלונים ופתקים)
בכנות, לא עניתי. לא יוצאת לערבי נשים. לא שווה את המחיר והמאמץ.
אבל שקית דוגמיות את מקבלת בעוד מקומות. ו-כן. כשאני מקבלת חבילת דוגמיות לדוג' במחלקת יולדות, אני נהנית מעצם הקבלה של החבילה, למרות שאני יודעת שעד שהבייבי יגיע לטיטולים מידה 3 או לדייסה ממש ולא רק מטרנה- אני אשכח שיש לי דוגמית, ושבחיים אני לא אשתמש בטבלית טיהור לבקבוק בלאוו הכי.
אבל אני נהנית.
כשאני מקבלת ערימת פליירים שמסבירים לי כמה חשוב שאקנה דווקא מוצרים שלהם- אני מתעצבנת שהצליחו לדחוף לי פרסומת טהורה במסווה של 'מתנה בשבילך'.

• הוסף לסימניות
ונכון שנשים מרצות לא יודעות לדבר??
הכי נכון בעולם!
בהרצאה האחרונה שהייתי (בעל כורחי:confused:) והיתה מרצה אישה שכדורי שינה פחות מרדימים ממנה,
ישנתי חזק כמו שלא ישנתי שנתיים!

עניתי

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד לקבל את התוצאות.

• הוסף לסימניות
הכי נכון בעולם!
בהרצאה האחרונה שהייתי (בעל כורחי:confused:) והיתה מרצה אישה שכדורי שינה פחות מרדימים ממנה,
ישנתי חזק כמו שלא ישנתי שנתיים!

עניתי
ואווווווווווו איך שאת צודקת מה שעוד שבדרך כלל המרצות הן נשים שעברו איזו תאונת דרכים או מגמגמות והן בטוחות שהן יודעות לדבר וזה הכי עצוב
:D:D:D:D:D חחחחחחחח

• הוסף לסימניות
עניתי.
וחבל שזה היה מדי קצר.
עד שואלים אותי שאלה רלוונטית וזקוקה לרפורמה - לא נותנים לי מספיק במה...:(

נתתי במה חופשית לענות,ללא הגבלה של בחירה,ככה שלא הבנתי איזה במה לא הספיקה?

• הוסף לסימניות
מצד אחד נכון.
מצד שני - אם היה יותר שאלות, היה נחמד יותר. עד שפותחים נושא...
מצד שלישי אין לזה סוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה