מידע שימושי יעל זלץ ---

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חשוב לי להבין, כבלגניסטית כרונית- השיטה הזו מצריכה בסופו של דבר סדר מאד יסודי, ואחר כך טיפים לשימור, לא? אם יש לי כמה ארונות כל-בו, לא יעזרו כל הטיפים בעולם- אני אאלץ לסדר אותם. לתייק. למיין. לארגן.
זה נורא מייאש- כל פעם שאני רוצה לעשות לעצמי סדר בחיים, אני חושבת על כל העבודה הקשה, ומעדיפה לדחות את זה להזדמנות אחרת. אולי מצחיק לאמר- אבל אני מרגישה פרפקציוניסטית מדי בשביל חצי סדר, אז אני משאירה בלגן.

יעזור לי לשמוע ממישהי שמכירה את הספרים /הסדנאות, אם יש איזשהו פיתרון קסם...

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, באחד המאמרים של יעל היא כותבת שבטבעה היא לא האשה הכי מסודרת בעולם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;2443911:
אם אני לא טועה, באחד המאמרים של יעל היא כותבת שבטבעה היא לא האשה הכי מסודרת בעולם....

גם אני קראתי את זה.

השאלה איך הסדרות הנוכחיות אותן היא מעבירה. האם משי יכולה להמליץ מניסיונה האישי.

• הוסף לסימניות
הסדרות שלה מקסימות
מעשירות מאוד מאוד
אני קניתי אצלה את האצלת סמכויות, שבת, והתארגנות לקראת פסח
פתרונות קסם אין באף מקום
אבל לפחות אפשר ללמוד מכאן ולהבא איך לא לצבור עוד בלגן, איך תוך כדי שמקפלים כביסה המדפים יהיו נעימים לעין ומסודרים ועוד על זה הדרך

אי אפשר בפעם אחת לעשות שינוי, שומעים פעם ראשונה קולטים כמה רעיונות ומנסים ליישם
שומעים פעם שניה ומתקדמים.

תמיד יש מה לייעל, לשמוע ולשפר

• הוסף לסימניות
חשוב לי להבין, כבלגניסטית כרונית- השיטה הזו מצריכה בסופו של דבר סדר מאד יסודי, ואחר כך טיפים לשימור, לא? אם יש לי כמה ארונות כל-בו, לא יעזרו כל הטיפים בעולם- אני אאלץ לסדר אותם. לתייק. למיין. לארגן.
זה נורא מייאש- כל פעם שאני רוצה לעשות לעצמי סדר בחיים, אני חושבת על כל העבודה הקשה, ומעדיפה לדחות את זה להזדמנות אחרת. אולי מצחיק לאמר- אבל אני מרגישה פרפקציוניסטית מדי בשביל חצי סדר, אז אני משאירה בלגן.

יעזור לי לשמוע ממישהי שמכירה את הספרים /הסדנאות, אם יש איזשהו פיתרון קסם...
אמנם ההודעה ישנה.
אבל לטובת כל מי שתקרא את האשכול:
אני בטבעי בלגניסטית כרונית.
רכשתי את הקורסים 90 יום לסדר בבית ויום שישי קצר-
תוך שנה השתניתי מן הקצה לקצה!
ממליצה בחום על הקורסים.
זו עבודה לא קלה ללמוד הכל מחדש, אבל יותר קשה להישאר במצב הזה...
מי שרוצה להתעניין, אפשר לפנות אליי באישי.
אין לי שום קשר ליעל זלץ, אין לי רווחים או אחוזים, יש לי רצון לעזור לכולם להתייעל!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה